Αρχική Περ. Πελοποννήσου Πατσαρίνος και Πουλοκέφαλος συστρατεύονται με τους Νέους Δρόμους του Γ.Δέδε

Πατσαρίνος και Πουλοκέφαλος συστρατεύονται με τους Νέους Δρόμους του Γ.Δέδε

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν κάτι που πολλοί αμφισβήτησαν από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό. Ωστόσο ο ίδιος χωρίς φανφάρες, δηλώσεις και μοντερνισμούς όργωνε την Πελοπόννησο και ερχόταν σε επαφή με φορείς για να επανδρώσει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο για τους Νέους Δρόμους για την Πελοπόννησο.

Παρότι οι κινήσεις του έγιναν γνωστές στους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς κύκλους “κάποιοι¨φρόντιζαν να μηδενίζουν την υποψηφιότητά του. Και εκεί έρχεται στο ίδιο μοτίβο του χαρακτήρα του και η παρουσίαση του ονόματος αλλά και των στόχων των “Νέων Δρόμων για την Πελοπόννησο”. Η παρουσίαση χαρακτηρίστηκε απλή, διακριτική όπως ταιριάζει σε ένα πολιτικό πρόσωπο που μιλάει με δεκάδες έργα σε όλη την Πελοπόννησο εδώ και τέσσερα χρόνια από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών που υπηρετεί.

Η στήριξη και η σύμπραξή του Γιώργου Πουλοκέφαλου στον Κορίνθιο Γ.Δέδε έγινε πολύ γρήγορα γνωστή στα δημοσιογραφικά γραφεία, Ετσι κι αλλιώς τους ενώνουν κοινοί αγώνες από παλιά και κοινές πολιτικές θέσεις.

Αυτό που φρόντιζαν οι αντίπαλοι όμως να αποδυναμώνουν ακόμη και ως ιδέα ήταν η στήριξη του Γ.Δέδε από τον Νίκο Πατσαρίνο που είναι ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Πελοπόννησος Πρώτα” μετά την αποχώρηση του Οδυσσέα Βουδούρη. Ωστόσο η χθεσινή ημέρα έκρυβε εκπλήξεις για εκείνους αφού ο Νίκος Πατσαρίνος ήταν δίπλα στον αρχηγό της παράταξης και στον σύντομο χαιρετισμό του φρόντισε να επαναλάβει την συστράτευσή του με τους Νέους Δρόμους και τον Γιώργο Δέδε.

Οπως ενημερωνόμαστε από τους πέντε νομούς που απαρτίζουν την Περιφέρεια, τέτοιες εκπλήξεις κρύβονται παντού και θα ανακοινώνονται σιγά σιγά όσο οδεύουμε προς τις κρίσιμες για την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκλογές !!!

Σ.Μπαλή