Αρχική Ν. Κορινθίας Κάποτε είχαμε τους Πασοκατζήδες και τους Δεξιούς και τώρα τους Νανοπουλικούς και...

Κάποτε είχαμε τους Πασοκατζήδες και τους Δεξιούς και τώρα τους Νανοπουλικούς και τους Καλλιρικούς

Ανοιξαν οι ασκοί του αιόλου στον Δήμο Κορινθίων με τον Αδωνη Γεωργιάδη που έκανε αρχηγική εμφάνιση χθες το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου. Συγκεκριμένα ήταν καλεσμένος του Πελοπίδα Καλλίρη στην έναρξη του συνδυασμού του για τον Δήμο Κορινθίων.

Οταν έλαβε τον λόγο στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου δεν παρέλειψε να αναφέρει την φιλία που τον δένει με τον Πελοπίδα Καλλίρη και με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του κόμματος του έδωσε απλόχερα και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Κορινθίων.

Αυτό φούντωσε όμως την ήδη υπάρχουσα τεταμένη ατμόσφαιρα που υπήρχε ανάμεσα τους Νανοπουλικούς και Καλλιρικούς. Οι μεν υποστηρικτές του Νανόπουλου τα έχουν βάλει με τον Αδωνη Γεωργιάδη που καταχράστηκε την επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη που ήταν σαφής. Οτι στις πόλεις που κατεβαίνει παραπάνω από ένας δεξιός υποψήφιος, δεν θα δοθούν χρίσματα και ότι στον δεύτερο γύρο θα συμπορευτούν οι δεξιές δυνάμεις προς τον έναν υποψήφιο.

Οι δε υποστηρικτές του Καλλίρη πανηγυρίζουν για το χρίσμα, με τους ψυχραιμότερους όμως να βλέπουν τον διχασμό στους πόλους της Νέας Δημοκρατίας στον νομό να είναι θέμα λίγων ημερών.

Ισως θα πρέπει η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στους δύο δεξιούς υποψηφίους και να μην πορώνει την διχόνοια. Να επικρατήσει η ψυχραιμία και ο σεβασμός μπροστά σε έναν υποψήφιο που έφτασε ακριβώς στην ανάσα του Αλέξανδρου Πνευματικού το 2014 έναντι ενός διορισμένου Αντιπεριφερειάρχη.