Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ακέφαλες οι Αντιπεριφέρειες Κορινθίας και Αργολίδας – “Παραιτηθείτε” κύριοι !!!

Ακέφαλες οι Αντιπεριφέρειες Κορινθίας και Αργολίδας – “Παραιτηθείτε” κύριοι !!!

Το θέατρο του παραλόγου στις Αντιπεριφέρειες Κορινθίας και Αργολίδας με δύο Αντιπεριφερειάρχες να κρατούν τις θέσεις τους σφικτά και αγγαλιαστά παρότι διεκδικούν και οι δύο τους Δήμους Κορινθίων και Αργους Μυκηνών αντίστοιχα.

Ο Πελοπίδας Καλλίρης και ο Τάσος Χειβιδόπουλος βγαίνουν στις σκηνές και στους πολίτες και μιλούν για έργα που διαδραματίζονται στις περιοχές τους και τα πουλούν για δικά τους ενώ κουβέντα δεν γίνεται για τον Πέτρο Τατούλη που τον πούλησαν και τον πρόδωσαν εν μία νυχτί για να ακολουθήσουν αξιώματα που ξαφνικά τους γυάλισαν.

Αφαντοι στις θέσεις τους, ποσώς δεν τους ενδιαφέρει για τα έργα που τρέχουν ή για αυτά που πρέπει άμμεσα να μπουν σε διαδικασίες δημοπράτησης και κρατούν γραφεία και καρέκλες για προσωπικό τους όφελος.

Και εύλογα θα με ρωτήσετε τι θα μπορούσε να γίνει :

Αυτό που θα έπρεπε να γίνει και μάλιστα έστω και τώρα θα ήταν να αφήσουν τις θέσεις τους, κοινώς να παραιτηθούν και να αναλάβουν δύο περιφερειακοί σύμβουλοι που θα επέλεγε ο Πέτρος Τατούλης με σκοπό να υπάρχει ευθεία επικοινωνία και συνεννόηση με την Περιφερειακή αρχή της Τρίπολης για να μην πληρώνουμε οι πολίτες το κόστος έργων που δεν πραγματοποιούνται με αντίκτυπο την καθημερινότητά μας, τις καλλιέργειές μας, τα σπίτια και τις περιουσίες μας. (τρανταχτό παράδειγμα τα αντιπλημμυρικά του Αργους που ο Τάσους Χειβιδόπουλος έχει αφήσει έναν ολόκληρο Δήμο στο έλεος των καιρικών συνθηκών αλλά και τα αντιπλημμυρικά του Ξηριά στην θέση Γκα στον Σολωμό Κορινθίας που θα έπρεπε να το είχε τρέξει ο Πελοπίδας Καλλίρης) .

” Παραιτηθείτε” τους λέει ο Πέτρος Τατούλης γιατί ο νόμος δεν του δίνει το δικαίωμα να τους παραιτήσει. “Παραιτηθείτε” θα τους φωνάξουμε κι εμείς γιατί αν δεν βοηθάτε τον τόπο σας μέσω της θέσης σας που θα μπορούσατε να κάνετε σημαντικά και μεγάλα έργα γιατί να σας εμπιστευτούμε ότι θα μας βοηθήσετε σαν Δήμαρχοι;

Σ.Μπαλή