Αρχική Ν. Κορινθίας Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 33χρονου μοτοσικλετιστή από το τροχαίο...

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 33χρονου μοτοσικλετιστή από το τροχαίο στο Λουτράκι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr ο 33χρονος λογιστής από την Κόρινθο που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, στο Λουτράκι, παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική του Τζάνειου Νοσοκομείου στον Πειραιά.

Το πρώτο κρίσιμο 48ωρο πέρασε και ο 33χρονος Β.Κ. παρουσιάζει κάποια πολύ μικρά σημάδια βελτίωσης.

Αυτό επιτρέπει στους γιατρούς να εκφράζουν ιδιαίτερα συγκρατημένη αισιοδοξία χωρίς να διακινδυνεύουν προβλέψεις, καθώς η κατάσταση του 33χρονου Β.Κ. παραμένει κρίσιμη και μπορεί να παρουσιάσει μεταπτώσεις.

Ο 33χρονος που παραμένει σε καταστολή φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και ένα θλαστικό τραύμα στον θώρακα.

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου στην Λεωφ. Αθηνών στο Λουτράκι στην διασταύρωση με τον παράδρομο του 3ου δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου.

Ο 33χρονος μοτοσικλετιστής που κινείτο στην Λεωφ. Αθηνών με κατεύθυνση προς το Λουτράκι, προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο του οποίου ο ηλικιωμένος οδηγός παραβίασε το STOP ενώ προσπαθούσε να διασχίσει την διασταύρωση και να μπει στη Λεωφ. Αθηνών.

Η σφοδρή πρόσκρουση της μοτοσικλέτας στο αριστερό μπροστινό φτερό του αυτοκινήτου είχε σαν αποτέλεσμα ο Β.Κ. κυριολεκτικά να εκτοξευτεί μέτρα μακριά και να τραυματιστεί στο κεφάλι καθώς παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, αυτό του βγήκε τη στιγμή της πρόσκρουσης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από την πρώτη στιγμή δίπλα στον νεαρό μοτοσικλετιστή βρέθηκε γιατρός που τυχαία ήταν στο σημείο, ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Πηγή: loutraki365.gr