Αρχική Eπικαιρότητα Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Καλείται ξανά να καταθέσει ο αδερφός της...

Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Καλείται ξανά να καταθέσει ο αδερφός της (Βίντεο)

Οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει να ερευνούν όλες τις πτυχές της, ενώ πλέον ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων.

Σύμφωνα με το Star, η ανακρίτρια κάλεσε την κόρη της Ειρήνης Λαγούδη, προκειμένου να καταθέσει για τη μητέρα της, τις τελευταίες τους στιγμές μαζί, αλλά και την ψυχολογική της κατάσταση.

Εκτός από την κόρη της Ειρήνης Λαγούδη, από τις ανακριτικές αρχές έλαβε κλήση και ο αδερφός της, ώστε να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 44χρονη λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη κ. Βασίλης Ταουξής είχε αποκαλύψει πως οι Αρχές γνωρίζουν τους δολοφόνους της Ειρήνης και το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις με… ονοματεπώνυμα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων δίνει συγκλονιστικά στοιχεία και για το κινητό της 44χρονης, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Προχωρά εντούτοις σε μια σημαντική αποκάλυψη. Το κινητό της Λαγούδη εξέπεμψε σήμα από το σπίτι ενός από τους «υπόπτους».

Όπως τονίζει ο κ. Ταουξής, οι «ύποπτοι» δεν ελέγχονται μόνο για την υπόθεση Λαγούδη, αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών και τοκογλυφίας και εντός των επόμενων ημερών θα δοθούν ονόματα στη δημοσιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΑΟΥΞΗ

Πηγή: newsbomb.gr