Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Πυροβόλησε εργοδότη γιατί ζήτησε το δώρο Χριστουγέννων πίσω, από εργαζόμενη

Πάτρα: Πυροβόλησε εργοδότη γιατί ζήτησε το δώρο Χριστουγέννων πίσω, από εργαζόμενη

Έντονο παρασκήνιο έχει η υπόθεση τραυματισμού μετά από πυροβολισμό με αεροβόλο όπλο στο κεφάλι , του ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι φιλικό πρόσωπο εργαζόμενης στην επιχείρηση, από την οποία το θύμα – σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα και στην Επιθεώρηση Εργασίας αλλά και στο εργατικό κέντρο της Πάτρας – απαιτούσε να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο της είχε καταβάλει.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με το dete.gr μετέβη στην επιχείρηση του θύματος προκειμένου να λήξει το θέμα και να ζητήσει από τον εργοδότη της να μην έχει τέτοιες απαιτήσεις, ενώ συγχρόνως συμφώνησε μαζί του, να υπογράψει την οικειοθελή αποχώρηση της από την επιχείρηση.

Ωστόσο σύμφωνα με την πλευρά του φερόμενου ως θύτη, όταν επετεύχθη συμφωνία, ο ιδιοκτήτης άρχισε να τον βρίζει, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί, να μεταβεί στο σπίτι του, να πάρει το αεροβόλο όπλο και να επιστρέψει στην επιχείρηση όπου και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τραυματισμένος στο αυτί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στον χώρο εργασίας του.

Η συγκεκριμένη υπόθεση όπως και άλλες υποθέσεις εργαζομένων, στην επιχείρηση, απασχολούν τόσο το Εργατικό Κέντρο όσο και την Επιθεώρηση Εργασίας, εκεί όπου υπάρχουν αναφορές άλλων επίσης εργαζόμενων στη συγκεκριμένη επιχείρηση, οι οποίοι καταγγέλλουν, ότι τους ζητάνε να επιστρέψουν τα χρήματα από το δώρο Χριστουγέννων που τους κατεβλήθη ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις οφειλών καταβολής μισθοδοσίας που φτάνουν τους δύο και τρεις μήνες.