Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Κατερίνα Καράμπελα

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Κατερίνα Καράμπελα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 28/1-3/2.

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ. Οι φιλοδοξίες σας και οι επιδιώξεις σας στο επίκεντρο στην αρχή της εβδομάδας. Συμπορεύεστε και επικοινωνείτε με παρέες, φίλους, συλλόγους, εταιρίες κτλ. Ίσως κάνετε και μικρές μετακινήσεις για αυτό το σκοπό. Στην καριέρα έχετε πίεση αλλά με καλές προθέσεις από μέρους σας πολλά μπορούν να ξεπεραστούν. Θα σας επιστήσω την προσοχή, σε περίπτωση που δείξετε επιθετικές προθέσεις ή η αγωνιστικότητα σας είναι πάνω του μετρίου, τότε θα έχετε να αντιμετωπίσετε αντιπάλους που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίστε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Προσοχή μην κάνετε βιαστικές κινήσεις γιατί υπάρχει η περίπτωση από την μεγάλη αντιπαλότητα που θα αντιμετωπίσετε να αλλάξετε ακόμα και τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ. Ασχολείστε με την κοινωνική σας άνοδο και με την καριέρα σας κάνετε σχέδια και επαφές για αυτούς τους λόγους. Έχετε φιλοσοφική σκέψη και προωθείτε με το σωστό τρόπο τις ιδέες σας. Της 2/2 εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαήμερου, πρέπει να προσέχετε τις εχθρικές ενέργειες από ανθρώπους που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Το πιθανότερο είναι να μην συμφωνούνε με το δικό σας τρόπο σκέψεις ή με της ιδέες σας και θα προσπαθήσουν να σας διαβάλουν. Εάν έχετε την δυνατότητα προωθείστε επαγγελματικά θέματα από την επόμενη μέρα κάντε συναντήσεις και μετακινήσεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Οραματίζεστε διάφορα πράγματα και προσπαθείτε να τα μεταδώσετε. Οι μετακινήσεις και η ασχολία με νομικές υποθέσεις σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Σας αναγκάζουν κάποια οικονομικά θέματα να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην καριέρα σας. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα δεν θα περάσει απαρατήρητο από εσάς πιο πολύ για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Θα πρέπει να προσέχετε τις κόντρες για οικονομικούς λόγους μέσα σε ομάδες, εταιρίες, κόμματα κτλ. Η εντάσεις θα είναι έντονές και υπόγειες πολλά μπορεί να αλλάξουν σε μια οργάνωση ή γενικά σε μια παρέα με κοινά οικονομικά ενδιαφέροντα (συμφέροντα). Συζητήστε για συνεργασίες στο τέλος της εβδομάδας και αναπτύξτε τις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Έχετε εστιάσει στα χρηματοοικονομικά, που έχουν σχέση με τράπεζες, οργανισμούς και τα οικονομικά του συντρόφου. Είναι μια ευκαιρία στην αρχή της εβδομάδας να βρείτε μια χρυσή τομή σε θέματα που αφορούν κάποιο συνεταιρισμό και να αναπτύξετε τις απόψεις σας. Όλο αυτό το διάστημα αισθάνεστε έντονα την πίεση που σας ασκούν οι άλλοι είτε είναι συνεργάτες είτε είναι ο σύντροφό σας. Τις 2/2 θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια επίθεση που μπορεί να σας ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην καριέρα και στους στόχους σας, μπορεί να αφορά θέματα νομικής φύσεως ή κάποια συνεργασία. Θα ακούστε μία είδηση (ευχάριστη) για την υγεία ή για εργασιακά θέματα που θα σας δώσει την δύναμη να συνεχίστε. Στο τέλος τις εβδομάδας, μια ξαφνική οικονομική αύξηση από μισθωτή εργασία ή μια εύνοια στην καθημερινότητα σας είναι πολύ πιθανή πιο πολύ για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΛΕΩΝ. Πολλές συζητήσεις για συνεργασίες και μετακινήσεις με το σύντροφο ή με ανθρώπους που έχετε πολλά κοινά και μοιράζεστε πράγματα μαζί τους είναι στο καθημερινό μοτίβο αυτή την εβδομάδα. Η καθημερινότητα σας πιέζει αλλά βρείτε ψυχική δύναμη και βάλτε σε μια σειρά τις προτεραιότητες σας. Στις 2/2 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο περισσότερο, αλλά είναι καθοριστικό για θέματα καθημερινότητας, νομικά θέματα και δυσκολίες στο χώρο εργασίας. Θα πρότεινα να προσέχετε και την υγεία σας. Συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφο σας ή η ασχολία με ένα δημιουργικό σχέδιο θα σας φέρει πάλι την αισιοδοξία. Αυτοί που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα έχετε μια ξαφνική συναισθηματική (ερωτική) ή οικονομική εύνοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Ρίχνετε όλο σας το βάρος σε θέματα καθημερινότητας. Επίσης ότι έχει σχέση με την εργασία είναι στην άμεση προτεραιότητα σας. Όλο αυτό το διάστημα δεν μπορείτε να χαρείτε εύκολα είναι σαν να έχετε ένα σύννεφο που δεν σας αφήνει να αναπνεύσετε. Βάλτε στην άκρη τις φοβίες ή (τις απογοητεύσεις)σας και προχωρήστε σε συμφωνίες που θα σας κάνουν καλό. Στις 2/2 μια υπόγεια επιθετική ενέργεια θα σας κάνει να αναστείλετε κάποια σχέδια ή και όνειρα που κάνατε για τον ερωτικό σας σύντροφο, μπορεί να σας έχει κρύψει κάτι πολύ σημαντικό ή τα αίτια να είναι οικονομικά. Όμως θα ακούσετε ενθαρρυντικά λόγια από τα οικία σας πρόσωπα που θα σας κάνουν να κοιτάξετε πάλι μπροστά με αισιοδοξία. Εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε μια αναπάντεχη εύνοια από το χώρο της οικογένειας ή μια καλή εξέλιξη για θέματα που αφορούν την κατοικία σας.

ΖΥΓΟΣ. Κάντε ευχάριστες μετακινήσεις και επικοινωνήστε με τους ανθρώπους που σας δίνουν χαρά. Στοιχειοθετήστε και γίνετε πιο σαφής στο τι ζητάτε από την οικογένεια σας και τότε η καθημερινότητα θα γίνει πιο βατή. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα (2/2) ίσως σας αναγκάσει να δείτε μια άσχημη κατάσταση μέσα στην οικογένεια ή μία αποχώρηση. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία γιατί αν υπάρξει κάποια ρίξει θα είναι καταλυτική για την περεταίρω συνέχεια. Οι άνθρωποι από τον άμεσο περίγυρό σας θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε τις επιδιώξεις σας, πολύ πιθανό να σας πουν και κάποια ιδέα ή μια είδηση που θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Επίσης υπάρχει και μεγάλη εύνοια σε θέματα σπουδών. Μπορείτε να κάνετε μια πολύ καλή συμφωνία ή συνεργασία πιο πολύ εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Ρίχνετε όλη την προσοχή σας στην οικογένεια. Ενώ έχετε περιορίσει τις συναναστροφές σας το τελευταίο διάστημα, στην αρχή της εβδομάδας ίσως κάποιες ιδέες από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά να σας φανούν ενδιαφέρουσες. Τις 2/2 είναι μια δύσκολη όψη και καλό θα είναι να προσέχετε τις βιαστικές κινήσεις και τις μετακινήσεις σας δώστε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας. Στον εργασιακό χώρο μπορεί να έχετε δύσκολες ανακατατάξεις, επίσης ότι έχει σχέση με επικοινωνία και γραπτά μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και θα είναι σχεδόν απίθανο να διευθετηθεί αργότερα. Την επομένη θα έχετε συζητήσεις ή μετακινήσεις που θα σας αποφέρουν κάποιο οικονομικό ή ηθικό όφελος. Εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου βλέπετε ότι η καθημερινότητα σας γίνετε ευχάριστη και μέσα από όλο αυτό υπάρχουν και οφέλη, συναισθηματικά ή οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Θέλετε να μάθετε πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα, πολλές μετακινήσεις και συζητήσεις αυτό το διάστημα. Τα οικία σας πρόσωπα αρχίζουν και καταλαβαίνουν τις δυσκολίες που μπορεί να έχετε στον οικονομικό τομέα. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα έχει άμεση σχέση με το πώς διαχειρίζεστε μέχρι τώρα τα οικονομικά σας, μία δημιουργική πρωτοβουλία δεν θα βγει όπως την περιμένατε και αυτό θα κλονίσει την αυτοπεποίθηση σας. Όμως όπως από καιρό ξέρετε έχετε την δύναμη να ελκύετε τον θαυμασμό τον γύρω σας αλλά πιο πολύ τις οικογένειά σας ή των ατόμων που αισθάνεστε σαν οικογένεια, τα οποία στις δύσκολες στιγμές σας λένε λόγια που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Κάποιο νέο θα σας εμψυχώσει. Επίσης μια ξαφνική ερωτική εξομολόγηση ή κάποιο σχέδιο που αρχίζετε να οργανώνεται σας δίνει μεγάλη χαρά πιο πολύ για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Επικεντρώνεστε στα υλικά και ηθικά αποκτήματα αυτό το διάστημα. Αν ξεχάσετε για λίγο τους περιορισμούς που βάζετε εσείς στον εαυτό σας μπορείτε να έχετε καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σας. Τις 2/2 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα έχει άμεση επίδραση επάνω σας γιατί ο Πλούτωνας είναι στο ζώδιο σας και Άρης βρίσκετε στον οίκο που αφορά την οικογένεια και το χώρο που σπιτιού. Όποτε καλό θα είναι να προσέχετε τα ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού όπως και τις επιθετικές τάσεις των οικείων σας, μπορεί να υπάρχουν ρίξεις ή απώλειες. Την επόμενη μέρα μια είδηση σε ένα οικονομικό ή ηθικό πρόβλημα βρίσκει την λύση του. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα βρείτε ανταπόκριση σε ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχολούσε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Επικεντρώνεστε στον εαυτό σας έχετε θάρρος και αυξημένη κινητικότητα. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε υποστήριξη από ένα άτομο κύρους που θα σας βάλει σε μία τάξη κάποια οικονομικά θέματα. Στις 2/2 θα πρέπει να έχετε αυξημένη την προσοχή σας στις μετακινήσεις σας, καθώς και σε υπόγειες εντάσεις που θα δημιουργηθούν και θα σας ανατρέψουν την επικοινωνία με τον περίγυρο σας. Επίσης να είστε προσεκτικοί με τα γραπτά ή με τον προφορικό λόγο γιατί κάποιοι ίσως καραδοκούν για ένα λάθος. Η εύνοια που έχετε για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, την αμέσως επόμενη μέρα είναι έκδηλη για αυτό προωθήστε τις ιδέες σας σε ομάδες που σας εμπιστεύονται και σας βοηθούν. Εσείς που έχετε γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου θα περάσετε όμορφες στιγμές με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς και σας εκφράζουν τα συναισθήματα τους.

ΙΧΘΥΕΣ. Μπορεί να έχετε εσωτερική ένταση από διάφορες παρεξηγήσεις, αλλά και μια εσωτερική δημιουργική διάθεση. Στοιχειοθετήστε τις απόψεις σας και γίνετε πιο σαφής. Θα δείτε ότι μπορείτε να βρείτε ανταπόκριση και διέξοδο σε ομάδες ανθρώπων που μέχρι τώρα αισθανόσασταν ότι σας περιορίζουν. Ο Άρης που κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 2/2 φέρνει εντάσεις για ένα οικονομικό ή ηθικό θέμα σε σχέση με εταιρίες, συλλόγους, κόμματα κτλ. δεν αποκλείονται ρίξεις και επιθετικές συμπεριφορές είναι μία δύσκολη συγκυρία, χαμηλώστε τους τόνους. Την αμέσως επόμενη μέρα κρυφές συζητήσεις και συναντήσεις, θα βοηθήσουν ώστε να έχετε εύνοια από κύκλο ανθρώπων που έχετε κοινές επαγγελματικές δραστηριότητες ή κοινές ιδεολογικές αρχές. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα έχετε μία ξαφνική πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση αλλά και με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.