Αρχική Ν. Κορινθίας Συγκέντρωση συνταξιούχων όλων των ταμείων την 1η Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου

Συγκέντρωση συνταξιούχων όλων των ταμείων την 1η Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου

Συγκέντρωση συνταξιούχων όλων των ταμείων την 1η Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Κόρινθο.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες συνταξιούχοι,


Συνεχίζουμε όλοι πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά, αδιάκοπα στον δρόμο του αγώνα να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να επιβάλει τις νέες θανατηφόρες περικοπές του νόμου 4387/16 (νόμου Κατρούγκαλου). Να διεκδικήσουμε ό, τι μας έχουν αφαιρέσει όλες οι κυβερνήσεις.


Να καταδικάσουμε τη δημαγωγία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των άλλων κομμάτων και έχουν τον ίδιο στόχο.


Μπορούμε να τους σταματήσουμε νικώντας τον φόβο, την αδιαφορία, την καταστρεπτική λογική του “δε γίνεται τίποτα” πολλαπλασιάζοντας τη συμμετοχή μας στις δράσεις, στης συγκεντρώσεις.


Με όπλο τον αγώνα μας να μην τους αφήσουμε να εφαρμόσουν το νέο σε βάρος μας έγκλημα, σταθερά παλεύουμε και απαιτούμε την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου με όλες τις αντισυνταξιουχικές
διατάξεις.


Διεκδικούμε ό, τι μας έχει αφαιρεθεί από όλο το αντισυνταξιουχικό-αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψηφίσαν όλες οι κυβερνήσεις.
Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα ότι η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κυρίες και επικουρικές συντάξεις.


Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Κορινθίας στο πλαίσιο της δράσης της Ομοσπονδίας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, οργανώνει ΣΥΣΚΕΨΗ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ όλων των συνταξιούχων όλων των ταμείων την 1η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.


Στη σύσκεψη θα συμμετέχει και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος
Τάκης Αλωνιστιώτης


Η Γραμματέας
Ευαγγελία Σίμιτς