Αρχική Eπικαιρότητα Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για όλα τα ζώδια

Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για όλα τα ζώδια

Μέχρι και τις 4/2 η Αφροδίτη θα βρίσκεται  στο ζώδιο του Τοξότη, ένα δίκαιο ,ταξιδιάρικο,εξωστρεφές φιλοσοφημένο,  ευθύ, ευμετάβλητο, και πνευματώδες ζώδιο.  Η ανάγκη μας  για μια έντονη κοινωνική ζωή, για ταξίδια, ανεξαρτησία, ειλικρίνεια ,εμπειρίες και  διευρύνση των  ορίζοντων μας βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο.Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι)τέλος  3ου δεκαημέρου. Ωστόσο, από τις 4/2 και μετά το κλίμα αλλάζει, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω ένα συντηρητικό, πρακτικό, φιλόδοξο, προσγειωμένο,  επιφυλακτικό και εσωστρεφές  ζώδιο. Θα μας έλκουν από ώριμα, υπεύθυνα και καταξιωμένα  άτομα, θα εστιάζουμε την προσοχή μας στην πρακτική πλευρά του έρωτα και θα αναζητούμε την σταθερότητα και την αξιοπιστία. Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της Γης  (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι,) και του νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί, Ιχθύς)σταδιακά όλων των δεκαημέρων.

1Κριός

Αγαπημένοι Κριοί, στις 4/2 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω , θα έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους με σοβαρή και δυναμική προσωπικότητα και σε συνδυασμό με την πραγματοποίηση της  Νέας σελήνης την ιδια ήμερα,θα έχετε να περιμένετε ευχάριστα νέα στον έρωτα. Με την είσοδο του Ερμή στις 11/2 στους ιχθύες  θα είστε πιο εσώστρεφείς, μυστικοπαθείς θα κάνετε κρυφές σκέψεις και θα θέλετε να μην δημοσιοποιήσετε ακόμα τις σχέσεις σας.Ο Άρης απο τις 15/2,ως κυβερνήτης του ζωδίου σας, που θα μπει στον ταύρο θέλει μια προσοχή γιατι βγάζει κτητικές τάσεις και διαθέσεις απέναντι στον σύντροφο σας.

  • Οι δεσμευμένοι: το ταίρι σου σε στηρίζει και συμβάλλει με τον τρόπο του στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Κάποιοι απο σας ίσως πάρετε την απόφαση της επισημοποίησης ή συγκατοίκησης.
  • Οι αδέσμευτοι : μπορεί να γνωρίσετε άτομα απο τον επαγγελματικό σας χώρο, να εκδηλώσετε ενα ενδιαφέρον σε ώριμους συντρόφους οι οποίοι έχουν κερδίσει ήδη την εμπειρία της ζωής και που αποπνέουν σταθερότητα και αυτοέλενχο στις σχέσεις . Mπορεί να προκύψει καποιος έρωτας μέσα απο χώρους εκμάθησης ,στο εξωτερικό ή μεσω κάποιου ταξιδιού, κυρίως στις αρχές του μήνα, ή να έλκεσαι από καλλιεργημένους, πνευματώδεις και κουλτουριάρηδες τύπους.

2Ταύρος

Αγαπημένοι Ταύροι,  με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα διακατέχεστε απο μια σοβαρή και ώριμη συμπεριφορά,δεν θα σας ενδιαφέρουν οι εφήμερες καταστασεις αλλά να κάνετε πλέον μια σοβαρή σχέση με βάθος και αυτοέλενχο.

  • Οι δεσμευμένοι: Πολλοί απο σας μπορεί να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι να ανανεώσετε τον έρωτα σας,η σχέση σας μπορει να πάρει μια πιο σοβαρή μορφή και δεν αποκλείεται αρκετοί απο εσας να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της.
  • Οι αδέσμευτοι: θα έχετε την τάση για ρομαντικές ονειροπολήσεις ,τραβάτε κοντά σας καλλιεργημένους, πνευματώδεις και φιλοσοφημένους ανθρώπους,ισως να προκύψει μια σχέση με καποιον ξένο,ταξιδιώτη,έναν εκπαιδευτικό,σπουδαστή ή καποιον με διαφορετικό πολιτιστικό ή θρησκευτικό υπόβαθρο,όμως η γνωριμία που ίσως προκύψει αναμένεται να πάρει σύντομα σοβαρή μορφή και γενικά θα αποφεύγετε τις εφήμερες καταστάσεις.

3Δίδυμος

Αγαπημένοι Δίδυμοι ,η Νέα σελήνη στις 4/2 σε συνδυαμό με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω φέρνει ευχαριστα νέα στην προσωπική σας ζωή με ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η Νέα σελήνη ίσως σας δώσει την ευκαιρία για την πραγματοποιήση ενος ονείρου ή σχεδίου σας. Σε γενικές γραμμές, η διέλευση του Δία από τον 7ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σας δίνει τη δυνατότητα να βιώσετε ευχάριστες στιγμές και να έχετε αρκετές ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα ,τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνετε και να αξιοποιήσετε προς όφελός σας.

  • Οι δεσμευμένοι: θα λέγαμε οτι θα σας απασχολήσει περισσότερο η διεκπαιρέωση των οικονομικών και περιουσιακών σας θεμάτων και όχι τόσο των ερωτικών ,όμως θα είναι έντονη η σεξουαλικότητα σας. Προσπάθηστε να αποφύγετε τυχόν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, γιατί θα τρομάξετε και θα απομακρύνετε άθελά σας τον σύντροφό σας.
  • Οι αδέσμευτοι: θα κάνετε μια σχέση με έντονο ερωτικό χαρακτήρα, θα είναι μια καθοριστκή γνωριμία με έντονες ερωτικές στιγμές και μεγάλη κτητικότητα , με ισχύρες δυνάμεις έλξης όπου το πάθος δεν θα λείπει.

4Καρκίνος

Αγαπημένοι Καρκίνοι,με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4/2 σε συνδυασμό με την πραγματοποίηση της  Νέας σελήνης στον 8ο ηλιακό σας οίκο , αισθανόσαστε στιγμιαία την ανάγκη να ανανεώσετε την σεξουαλική σας  ζωή, και η ανάγκη σας  για συντροφικότητα καθώς και για μια στενή, δεσμευτική σχέση έρχεται στο προσκήνιο.

  • Οι δεσμευμένοι: Θα θέσετε γέρα θεμέλια στην σχέση σας με έντονο το ερωτικό στοιχείο και πολλοί απο σας ίσως πάρετε την μέγαλη απόφαση για επισημοποίηση.
  • Οι αδέσμευτοι: Θα σας παρουσιαστούν αρκετές συναισθηματικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να είστε σε θέση τόσο να διακρίνετε όσο και να αξιοποιήσετε.Να έχετε τον νού σας διοτι ο έρωτας καραδοκεί στην γωνία, γενικά εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε σύντροφο με στόχο την δέσμευση.

5Λέων

Αγαπημένοι Λέοντες, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και την πραγματοποίηση της  Νέας σελήνης στις 4 του μήνα, θα κάνετε νέες σημαντικές ενάρξεις στις σχέσεις σας και θα προσπαθήσετε με τη βοήθεια του συντρόφου σας να φέρετε εις πέρας διάφορα  προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα  σας. Επίσης η παρουσία του Δία στον 5ο ηλιακό σας οικό μιλάει για έρωτα, διασκέδαση,σεξ και τεκνοποίηση.

  • Οι δεσμευμένοι :Θα προβείτε σε ριζικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε ό,τι αφορά τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Ωστόσο, καλείστε να εισάγετε τις προαναφερθείσες αλλαγές με τακτ και διακριτικότητα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να δυσαρεστηθεί το ταίρι σας. Επίσης,προσπαθείτε με τη βοήθεια του συντρόφου σας να φέρετε εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα θέματα της καθημερινής σας ζωής.
  • Οι αδέσμευτοι : Αν είσαι ελεύθερος Λέοντας αυτό το διάστημα ίσως εμφανιστεί νέος έρωτας στο προσκύνιο καθως μπορεί να τον γνωρίσεις είτε απο τον επαγγελματικο σου χώρο ήσε κάποιον χώρο υγείας ή μεσα απο τις καθημερίνες σου δραστηριότητες.

6Παρθένος

Αγαπημένοι Παρθένοι, όσον αφορά τα αισθηματικά σας με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στον 5ο ηλιακό σας οίκο στις 4/2, να αναμένεται ευχάριστα γεγονότα στην συντροφική και  προσωπική σας ζωή. Γενικά, χάρη στη διέλευση του Άρη από τον 8ο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 14/2 οι σεξουαλικές σας επιθυμίες μοιάζουν πανίσχυρες και ο ίδιος προσπαθείτε απεγνωσμένα να τις ικανοποιήσετε.

  • Οι δεσμευμένοι: Θα περάσετε αξέχαστες στιγμές και θα αναθερμάνετε την σχέση σας.Για όσους είχαν περάσει καποιούς τριγμούς στην σχέση θα επέλθει αποκατάσταση.Γεννιέται η επιθυμία να διασκεδάσετε και να ζήσετε έντονα μαζί με τον σύντροφό σας. Επίσης, σας δημιουργείται η ανάγκη να «τονώσετε» τη φλόγα στη σχέση σας και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.
  • Οι αδέσμευτοι: Αναμένονται φλέρτ, έντονες ερωτικές στιγμές,αρκετό πάθος, ίσως γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα ή κάνετε μια καθοριστική γνωριμία που θα περιλαμβάνει ζήλεια και κτητικότητα ,μάλιστα πολλοί απο σας θα δημιουργήσετε φλέρτ  με χρονική διάρκεια ή με διαφορά ηλικίας.

7Ζυγός

Αγαπημένοι Ζυγοί, έσεις γενικότερα αυτή την εποχή βιώνετε αρκετές ανακατατάξεις μέσα στον χώρο του σπιτιού σας και σε επίπεδο σχέσεων με τους συγκατοίκους σας, ομώς με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στον 4ο ηλιακό σας οίκο στις 4/2 τα γεγονότα αυτα κάπως θα εξομαλυνθούν. Προσπαθείστε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα της σχέσης σας μέσω του διαλόγου και της καλής επικοινωνίας καθώς και κάνοντας καποια κοντινά ταξίδια για να βελτιώσετε την διάθεση σας.

  • Οι δεσμευμένοι: Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ναδίρ του ηλιακού σας χάρτη,θέλετε να χαρείτε τον έρωτα μεσα στο σπίτι, γίνεστε πιο «σπιτόγατοι» και επιλέγετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σας. Όμως, με τον Άρη να διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 14 του μήνα, αναμένονται και κάποιες εντάσεις στη σχέση σας.
  • Οι αδέσμευτοι: Καλό θα ήταν να κάνετε αρκετές προσκήσεις και να βελτιώσετε τον χώρο του σπιτιού σας για να υποδεχτείτε τον έρωτα σας. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σας ένας έρωτας από το μακρινό παρελθόν.

8Σκορπιός

Αγαπημένοι Σκορπιοί, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στον 3ο ηλιακό σας οίκο στις 4/2 είναι πιθανόν να κάνετε νέες συναρπαστικές γνωριμίες ειδικά μέσα απο τον περίγυρο σας,γινόσαστε πιο διανοητικοί και μέσα απο την επικοινωνία μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Με την είσοδο του Ερμή στους ιχθύς στον 5ο σας οίκο θα διανύσετε ενα ιδιαίτερο ευχάριστο διάστημα με πολλές προτάσεις και ερωτικές εξομολογήσεις.

  • Οι δεσμευμένοι: Θα προσπαθείσετε μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας. Υπάρχει και το ενδεχόμενο της παράλληλης σχέσης γι’αυτό χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή. Ωστόσο, στις 14/2 ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, οπότε οι ισορροπίες στη σχέση σας διαταράσσονται εκ νέου.
  • Οι αδέσμευτοι: Μπορείτε να γνωρίσετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής,μιάς βόλτας, στην γειτονιά σας ή ακομα και μέσα απο το συγγενικό σας περίγυρο ,ενώ η διάθεσή σας για φλερτ και ερωτικής φύσεως συζητήσεις έρχεται στην επιφάνεια. Γενικά θα επικρατεί αρμονία, όμως η αστρολογική αυτή διέλευση δεν αποτελεί εγγύηση για την διάρκεια μιας γνωριμίας.

9Tοξότης

Αγαπητοί Τοξότες,η γοητεία σας και η ανάγκη σας για συντροφικότητα μοιάζουν «γιγαντωμένες». Επιπλέον, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σας κυμαίνονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σας οίκο από τις 4 του μήνα, σημαίνει οτι ο έρωτας αποκτά ιδιαίτερη αξία, ποιότητα και δομή για σας.

  • Οι δεσμευμένοι: Προχωρήστε προς μια ανανέωση και άφήστε στην άκρη τις ζήλιες και κτητικότητες διότι μόνο προβλήματα μπορεί να σας δημιουργήσουν. Επίσης, μπορείτε να δεχτείτε κάποιο δώρο από τον σύντροφό σας ή να μπείτε στη διαδικασία να ψωνίσετε εσείς πράγματα για εκείνον.
  • Οι αδέσμευτοι: Αισθηματικά υπάρχουν ευχάριστα νέα, θα είναι στο χέρι σας οι επιλογές που θα κάνετε και τι εξέλιξη θα έχει μια νέα γνωριμία.

10Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκαιροι, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στον 1ο ηλιακό σας οίκο στις 4/2,  ο προσωπικός σας μαγνητισμός έρχεται στην επιφάνεια και οι κατακτήσεις σας αυξάνονται σημαντικά. Επίσης, αρχίζετε σταδιακά να αναζητάτε περισσότερο συναίσθημα και να επικεντρώνετε την προσοχή σας στην αξία της συντροφικότητας. Με τον Άρη στον 5ο ηλικακό σας οίκο από τις 14/2 εντείνονται ο ερωτισμός  και η επιθυμία σας να ζήσετε παθιασμένες στιγμές και συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες.

  • Οι δεσμευμένοι: Θα κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα στην σχέση σας. Επίσης, πολλοί Αιγόκαιροι ίσως προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση της σχέσης τους.
  • Οι αδέσμευτοι: Θα εκπέμπετε μαγνητισμό,έντονη γοητεία, χάρη και ευγένεια. Θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Επιπλέον οι νέοι Αιγόκαιροι πρέπει δώσουν βάση στην προσωπικότητα των νέων γνωριμιών τους και υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνουν μια σοβαρή παθιασμένη σχέση.

11Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 12ο ηλιακό σας οίκο από τις 4 του μήνα, έρχεται στο προσκήνιο η ρομαντική σας διάθεση. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείτε μπερδεμένοι σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Επίσης, είναι πιθανό να εμπλακείτε σε κάποια σχέση, η οποία για κάποιο λόγο θα χρειαστεί να παραμείνει κρυφή. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις, παρόλα αυτα ο συναισθηματισμός σας θα γλυκάνει και η ψυχολογία σας θα φτιάξει.

  • Οι δεσμευμένοι: Τα αισθήματα για τον σύντροφο σας θα είναι έντονα, θα συνδεθείτε μεταξύ σας με  ψυχικο τρόπο ομώς χρειάζετε να δείξετε προσοχή στις κρυφές παράνομες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν.
  • Οι αδέσμευτοι: Οι μοναχικοί υδροχόοι που ψάχνουν για σταθερότητα και ασφάλεια ίσως αργήσουν ακόμα να βρούν το κατάλληλο άνθρωπο να τους την προσφέρει.

12Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύς, στις 4/2 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σας οίκο. Ως εκ τούτου, τα όρια μεταξύ του έρωτα και της φιλίας αρχίζουν να γίνονται ρευστά και…«θολά»!

  • Οι δεσμευμένοι:  Το ταίρι σου κι εσύ θα απολαύσετε από κοινού μια συναρπαστική κοινωνική ζωή, με παρέες και φιλίες ενώ δεν αποκλείεται να σας γεννηθεί η επιθυμία να προσφέρετε κοινωνικό ή ανθρωπιστικό έργο.
  • Οι αδέσμευτοι: μπορείτε να ερωτευτείτε κάποιον φίλο σας,αστρολόγο, πιλότο ,κάποιον εναλλακτικό ή να σας αιφνιδιάσει η ερωτική πρόταση κάποιου φιλικού σας προσώπου.

πηγή : astroteam.oroskopos.gr