Αρχική Ν. Αργολίδος Ναύπλιο: Στο πλευρό του Τ.Αναγνωσταρά ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου

Ναύπλιο: Στο πλευρό του Τ.Αναγνωσταρά ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο χωριό μου τον Άγιο Αδριανό-Κατσίγκρι. Είμαι 24 ετών κ ονομάζομαι Ραφαήλ Τριανταφύλλουτου Γεωργίου και της Ευαγγελίας. Η κοινωνικότητα που με διακρίνει με έκανε από μικρό παιδί  να  ασχοληθώ με τα κοινά.
Μεγάλη μου αγάπη και ασχολία το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο έχω υπηρετήσει από όλα τα πόστα. Σήμερα έχω την τιμή να το υπηρετώ από τη θέση του διαιτητή του συνδέσμου Αργολίδας. Αποφοίτησα από το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου τη χρονιά 2012-13. Σπούδασα στις σχολές του ΕΛΓΟ Δήμητρα “Αρχιτεκτονική τοπίου και θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις” στο κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι.
Κατά τη διαμονή μου στην Αθήνα παρακολούθησα κύκλο σεμιναρίων μάρκετινγκ από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Praksis. Από το 2017 και έπειτα κατοικώ μόνιμα στο χωριό μου και ασχολούμαι με την γεωργία. Τα καλοκαίρια δουλεύω και ως εποχιακός υπάλληλος. Θεωρώ χρέος κάθε ενάρετου πολίτη την ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση διότι πιστεύω ακράδαντα ότι “όσοι δεν επιθυμούν την ενασχόληση τους με τα κοινά είναι άξιοι πάντα να εξουσιάζονται από ανθρώπους πολύ κατωτέρους τους”.
 Καλή δύναμη σε όλους.
Με εκτίμηση
Ραφαήλ Τριανταφύλλου