Αρχική Ν. Αρκαδίας Επίσκεψη του Προέδρου της ΔΕΘ στον Δήμαρχο Τρίπολης με στόχο την ανάδειξη...

Επίσκεψη του Προέδρου της ΔΕΘ στον Δήμαρχο Τρίπολης με στόχο την ανάδειξη της Τοπικής Παραγωγής Οίνου

Με επίκεντρο την επερχόμενη έκθεση DETROP – OENOS που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 2 έως και 4 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δήμαρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ – HELEXPO Αναστάσιο Τζήκα.

Η ως άνω συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Οικονομικών της ΔΕΘ – HELEXPO Αλέξη Τζαξιρλή, της Σέβης Καφφά Project Manager της έκθεσης τροφίμων – ποτών & οίνου καθώς και του συνεργάτη τους Παρασκευά Παρασκευόπουλου.

Η συζήτηση αφορούσε στη δυνατότητα, που δίνει η ΔΕΘ στους οινοπαραγωγούς της περιοχής μας, να συμμετάσχουν στην εξειδικευμένη έκθεση DETROP – OENOS και να προβάλλουν σε ένα μοναδικό σαλόνι οίνου, την ποιότητα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τους, στο ευρύ κοινό της Βορείου Ελλάδας αλλά και σε ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες.

Παράλληλα επισημάνθηκε η δημιουργία ενός πλαισίου μόνιμης προβολής της τοπικής παραγωγής κρασιών σε μια σειρά άλλων καινοτόμων εκδηλώσεων, που όλες μαζί έρχονται να συμβάλλουν ενεργά ,στην ενδυνάμωση – αναβάθμιση των εμπορικών επαφών και στην ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων.

Εκτός από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Τρίπολη, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ, οι συνεργάτες του και ο Δήμαρχος Τρίπολης, συνέχισαν την ενημέρωση και τις επαφές τους, στη Νεμέα με οινοπαραγωγούς της περιοχής, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση ανάδειξης των ιδιαιτεροτήτων και της μοναδικότητας της τοπικής παραγωγής οίνου, με γνώμονα πάντα την εξωστρέφεια.

Πηγή: pna.gr