Αρχική Ν. Αργολίδος Δήμος Άργους-Μυκηνών: «Προσευχές να μην τύχει κακοκαιρία στο Άργος»

Δήμος Άργους-Μυκηνών: «Προσευχές να μην τύχει κακοκαιρία στο Άργος»

Ακαθάριστα είναι ακόμη τα ρέματα από τον Χειβιδόπουλο τέσσερις μήνες από την μεγάλη πλημμύρα του Σεπτεμβρίου του 2018, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή:

«Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου, τόσο εγγράφως όσο και προφορικώς, προς την αντιπεριφέρεια Αργολίδος, ελάχιστα τμήματα ρεμάτων καθαρίστηκαν με συνέπεια να έχει μειωθεί δραματικά η διατομή τους με αποτέλεσμα ο όγκος του νερού που χωράει να περάσει να είναι πολύ μικρότερος από το παρελθόν. Το αποτέλεσμα ήδη στις τελευταίες βροχοπτώσεις ήταν ο μεγάλος κίνδυνος υπερχειλίσεων των ποταμών αφού αυτά είναι μπαζωμένα. Μια βόλτα οποιουδήποτε μπορεί να το διαπιστώσει και ήδη δεχόμαστε μαζικές διαμαρτυρίες συμπολιτών μας.

Δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία του κ. Χειβιδόπουλου ο οποίος επί μήνες ολόκληρους υπόσχεται σε όλους πως θα καθαρίσει τα ρέματα ως έχων την αρμοδιότητα και επί της ουσίας δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

Θα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το οποιοδήποτε τέτοιο κακό ενδεχόμενο το οποίο απευχόμαστε. Πάρα πολλές περιουσίες συμπολιτών μας στο σύνολο σχεδόν του δήμου μας κινδυνεύουν και ο κ. Χειβιδόπουλος ασχολείται με την υποψηφιότητα του».