Αρχική Ν. Λακωνίας Χάνονται περιουσίες στον Δήμο Ευρώτα… Μεγάλη η ζημιά από τα συνεχή «χτυπήματα»...

Χάνονται περιουσίες στον Δήμο Ευρώτα… Μεγάλη η ζημιά από τα συνεχή «χτυπήματα» του καιρού… (Βίντεο)

Με κάθε πρόσφορο μέσο, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, καταβάλλουν προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα προκύπτουν από τη συνεχή κακοκαιρία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, παρούσα από το πρωί της Παρασκευής στον πολύπαθο Δήμο Ευρώτα που επλήγη για ακόμη μια φορά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα μίλησε στην κάμερα της apela.gr για την κατάσταση που επικρατεί.

«Είναι λυπηρό πραγματικά γιατί είναι για τέταρτη χρονιά που πλήττεται η περιοχή από έντονα καιρικά φαινόμενα. Όλα τα μηχανήματα του Δήμου, της Περιφέρειας και των ιδιωτών είναι επί ποδός, γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, στόχος όλων μας είναι να μην κινδυνεύσει κάποια ανθρώπινη ζωή και να προστατέψουμε την περιουσία των συμπολιτών μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Τζανετέα.

«Οι άνθρωποι εδώ έχουν υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά. Έχουν χάσει ολοκληρωτικά την περιουσία τους. Η χαλαζόπτωση, ο πάγος και τώρα τα πλημμυρικά φαινόμενα… Ο κάμπος όλος έχει πλημμυρίσει. Η περιοχή είναι ήδη σε κατάσταση έκτατης ανάγκης, ευχόμαστε τα έντονα καιρικά φαινόμενα να εκτονωθούν για να δούμε την επόμενη μέρα πως θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: apela.gr