Αρχική Eπικαιρότητα Οριστικό: Σήμερα Πέμπτη η ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών – Δεν...

Οριστικό: Σήμερα Πέμπτη η ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών – Δεν καταθέτει πρόταση μομφής η ΝΔ

Κανονικά σήμερα θα γίνει στην Βουλή η ψηφοφορία για την συμφωνία των Πρεσπών, καθώς δεν υφίσταται κατάθεση πρότασης μομφής από την Νέα Δημοκρατία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δώσει άλλοθι στον Πάνο Καμμένο, αλλά και στον Σταύρο Θεοδωράκη με μια πρόταση μομφής που ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν θα έχει, από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται από την ψήφο εμπιστοσύνης και το ΚΚΕ έχει διαμηνύσει από την πρώτη στιγμή ότι θα απέχει από μια τέτοια διαδικασία.

Από εκεί και πέρα το χαρτί της πρότασης μομφής σύμφωνα με την Πειραιώς θα είναι στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη ΝΔ για τις επόμενες νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης.

Έτσι στην συνεδρίαση της Βουλής σήμερα Πέμπτη η ΝΔ θα δώσει την «Μητέρα των Μαχών» προκειμένου να εξηγήσει και να κάνει σαφές στον ελληνικό λαό το πόσο καταστροφικό είναι για την χώρα μας το deal του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση και από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.