Αρχική Ν. Κορινθίας Ι.Κοσμά και Ν.Καρατζή-Αλατζάκη στηρίζουν Πελοπίδα Καλλίρη

Ι.Κοσμά και Ν.Καρατζή-Αλατζάκη στηρίζουν Πελοπίδα Καλλίρη

Ασχολήθηκα από νεαρή ηλικία με την Αυτοδιοίκηση, ως εκλεγμένη Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άσσου (2006-2010). Διδάχθηκα τη σπουδαία σημασία της εκπροσώπησης των συντοπιτών μου και εκτίμησα από νωρίς την αξία, αλλά και την ευθύνη αυτού του καθήκοντος.

Στα όρια του σημερινού Δήμου Κορινθίων, δυστυχώς επιβεβαιώνεται η παραμέληση των περιοχών που συνενώθηκαν διοικητικά με την Κόρινθο, κι η ανάγκη για περισσότερη μέριμνα από τη Δημοτική Αρχή του τόπου μας, είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Ανήκω στη νέα γενιά που αν και αδικήθηκε, δεν εγκαταλείπει και αγωνίζεται.

Ανήκω στη νέα γενιά που συμμετέχει στα κοινά για να παραδώσει κάτι καλύτερο από αυτό που παρέλαβε.
Διεκδικώ σε κάθε εκλογική διαδικασία την ευκαιρία να προσφέρω, από όποια θέση με ορίσουν οι συμπολίτες μου.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, αναγνωρίζοντας το έργο του παράγει ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, αλλά και αναγνωρίζοντάς την προσφορά του στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία ανήκω πολιτικά και υπηρετώ από τη θέση της Αντιπροέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής.

Ιωάννα Κοσμά
Φιλόλογος
Αντιπρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας

Η επιλογή του Δημάρχου Κορινθίων το 2019, είναι μια καθοριστική πράξη και ίσως η πιο καθοριστική σε σχέση με όλες τις προηγούμενες.

Ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες.
Έφτασε ο καιρός να αλλάξουμε πορεία και να βαδίσουμε μια νέα, διαφορετική, μία πορεία που σίγουρα θα αξίζει στην Ιστορία και τις προοπτικές της Κορίνθου. Που θα αξίζει στους πολίτες του τόπου μας.

Σε αυτή την προσπάθεια, θεώρησα ότι δεν μπορώ και δεν πρέπει να απουσιάσω. Ως άνθρωπος της αγοράς για 19 χρόνια, θεωρώ ότι μπορώ να συνδράμω στη διαμόρφωση καλύτερου πλαισίου και προοπτικών για την τοπική οικονομία με πολυεπίπεδα οφέλη για την Κοινωνία.

Με δήμαρχο Κορινθίων τον Πελοπίδα Καλλίρη είναι σίγουρο πως ο Δήμος μας θα βρει αυτήν την πορεία που του αρμόζει.

Και αυτό το εξασφαλίζει η πολύχρονη παρουσία του στα κοινά, το ήθος, το έργο του, η ευπρέπεια, και η αποτελεσματικότητά του.

Ο Πελοπίδας Καλλίρης, με βοηθούς και συμπαραστάτες μία ομάδα νέων ανθρώπων, αλλά και των δοκιμασμένων στην αυτοδιοίκηση και αναγνωρισμένων για την προσφορά τους στελεχών, θα οδηγήσει το Δήμο μας στη θέση που τουαξίζει. Στη θέση που όλοι προσδοκούμε. Σε θέση πρωταγωνιστή.

Σε αυτή τη γνήσια και ειλικρινήπροσπάθεια, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων.

Νεκταρία Καρατζή- Αλατζάκη
Έμπορος
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Λακεδαιμονίων Κορινθίας «ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ»