Αρχική Ν. Κορινθίας Απάντηση του ΚΤΕΛ Κορινθίας στις διαδικτυακές χυδαιότητες

Απάντηση του ΚΤΕΛ Κορινθίας στις διαδικτυακές χυδαιότητες

Τις τελευταίες μέρες το ΚΤΕΛ Κορινθίας έχει βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρής διαδικτυακής επίθεσης.

Σειρά από ιστοσελίδες και ιστολόγια, υπό την προφανή «κατεύθυνση» και «καθοδήγηση» των γνωστών πλέον τροφοδοτών τους, επιχειρούν ενορχηστρωμένα να πλήξουν την τιμή, την υπόληψη και το κύρος της εταιρείας, του προέδρου της και του διοικητικού της συμβουλίου, διαδίδοντας ψεύδη, ανακρίβειες και αναλήθειες.

Η συνεχής και σταθερή πρόοδος και καταξίωση της εταιρείας αλλά και η δικαίωσή της απέναντι σε όσους προσπάθησαν και προσπαθούν να την σπιλώσουν, φαίνεται ότι δυσαρεστεί κάποιους οι οποίοι συνεχίζουν τις χυδαίες τους πρακτικές απέναντι σε αυτήν, στον πρόεδρο και στο διοικητικό της συμβούλιο.

Το ΚΤΕΛ Κορινθίας, με σεβασμό στην ιστορία, στην φήμη, στην παράδοση και στην πελατεία του, δεν πρόκειται να μείνει απαθές σε αυτόν τον ανηλεή πόλεμο λάσπης που δέχεται.

Για τον λόγο αυτό άμεσα θα κινηθούν οι δέουσες δικαστικές ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και την προφύλαξη της εταιρείας και του Διοικητικού της Συμβουλίου από τους κακόβουλους συκοφάντες και από τις μεθοδεύσεις τους.

Την ηχηρότερη απάντηση σε αυτούς, δίνει αλλά και θα εξακολουθήσει να δίνει, η σταθερή οικονομική πορεία, η φερεγγυότητα και η ανάπτυξη της εταιρείας.

Για την Εταιρεία
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ