Αρχική Eπικαιρότητα Θρίλερ με 35χρονη στο Αγρίνιο: Εντόπισαν αυτοκίνητο μέσα σε λίμνη – Πότε...

Θρίλερ με 35χρονη στο Αγρίνιο: Εντόπισαν αυτοκίνητο μέσα σε λίμνη – Πότε ξεκινούν οι έρευνες

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αγρίνιο, μετά την εξαφάνιση μιας 35χρονης τη Δευτέρα, καθώς εντοπίστηκε όχημα μέσα στη Λίμνη Στράτου.

Ωστόσο οι καιρικές συνθήκες και το σκοτάδι δεν επέτρψαν στους δύτες της ΕΜΑΚ να βουτήξουν.

Υπολογίζεται ότι το βάθος στο οποίο όπου βρίσκεται το όχημα αγγίζει περίπου τα 18 – 20 μέτρα, σύμφωνα και με ενημέρωση των πυροσβεστών από ανθρώπους της ΔΕΗ.

Το αυτοκίνητο, βρίσκεται σε πολύ κοντινό σημείο των υπερχειλιστών του φράγματος Στράτου, όπου βρίσκεται και φυλάκιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία που οδηγουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το αυτοκίνητο της 35χρονης Αγρινιώτισσας η οποία αναζητείται από χθες το πρωί, όταν και έφυγε με το αυτοκίνητό της από την οικία της.

Σημειώνεται ότι στο σημείο βρίσκονται επίσης ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος, ο Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου Ευστράτιος Πετράκης.

Η εξαφάνιση της 35χρονης δηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας από τον σύζυγό της. Η γυναίκα αποχώρησε πρωινές ώρες από το σπίτι της προς άγνωστη κατεύθυνση οδηγώντας το όχημα της.

Οι οικείοι της ανησύχησαν καθώς δεν έδωσε σημεία ζωής. Το μεσημέρι εντοπίστηκε όχημα που έπεσε μέσα στη λίμνη.

Πηγή: agriniopress.gr