Αρχική Eπικαιρότητα O 21χρονος δολοφόνος της Τοπαλούδη βίασε κοπέλα Αμεα δύο μέρες μετά τον...

O 21χρονος δολοφόνος της Τοπαλούδη βίασε κοπέλα Αμεα δύο μέρες μετά τον φόνο της Ελένης!

Δύο μέρες μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο ένας εκ των δύο βασανιστών της, ο 20χρονος Αλβανός βίασε μία ακόμα Ροδίτισσα μαζί με άλλον φίλο του.

Η σοκαριστική αυτή εξέλιξη έγινε γνωστή μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης βιασμού 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, η οποία κατήγγειλε στις αρχές τον βιασμό της και τον ξυλοδαρμό της ένα μήνα μετά. Σύμφωνα με αστυνομικές και λιμενικές πηγές, ο 20χρονος είναι πιθανό να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις βιασμού στο νησί.

Οι αρχές, αφού πρώτα εντόπισαν τον ένα δράστη, έναν 23χρονο Ρομά, εκείνος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις τους κατονομάζοντας και τον 20χρονο Αλβανό που κρατείται προσωρινά τις φυλακές Γρεβενών. Σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση της Ασφάλειας Ρόδου, οι δύο άνδρες βίασαν την κοπέλα την 1η Δεκεμβρίου, δύο μέρες μετά τον βιασμό, βασανισμό και δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα ο 20χρονος άκουσε τα ίδια λόγια να βγαίνουν από τα στόματα των θυμάτων του αλλά δεν σταμάτησε. «Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σταμάτα», φέρεται πως του είπε και η 19χρονη με εκείνον και τον φίλο του να συνεχίζουν την αποτρόπαια πράξη τους. Ολα ξεκίνησαν στον αυλόγυρο της εκκλησίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ρόδο, έναν χώρο συνάντησης πολλών παιδιών. Εκεί οι 2 άνδρες ξεκίνησαν να συνομιλούν μαζί της και να της προτείνουν μια βόλτα με το αμάξι για να ακούσουν μουσική, κάτι που εκείνη δέχθηκε. Στη περιοχή Ενυδρείο το αμάξι σταμάτησε και οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν την κοπέλα, ασέλγησαν σε βάρος της και τη βίασαν διαδοχικά και οι δύο. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει μόνη της, ενώ την απειλούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι αν αποκαλύψει τα όσα έγιναν θα τη βιάσουν με χειρότερο τρόπο. Η βιαιότητα που επέδειξαν, ο τρόπος προσέγγισης αλλά και αρκετές καταγγελίες που έχουν γίνει με παρόμοια μεθοδολογία έχουν προκαλέσει ανησυχία στις αρχές ότι ο 20χρονος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις βιασμού.

Η ψυχραιμία του 20χρονου όταν η αρχική του κλήτευση για πληροφορίες για την υπόθεση κατέληξε σε ομολογία του βιασμού και του πετάγματος της αναίσθητης Ελένης στις 28 Νοεμβρίου 2018 είχε σοκάρει ακόμα τους έμπειρους αξιωματικούς Ασφαλείας του Λιμενικού Σώματος που έφτασαν στη Ρόδο από την Αθήνα για να ενισχύσουν τις τότε έρευνες.

Από τη Δευτέρα 3 του Δεκέμβρη οι λιμενικοί είχαν ταυτοποιήσει τον 20χρονο ότι είχε ραντεβού με την Ελένη και από βίντεο ότι έφευγαν μαζί από το σπίτι της, την ημέρα εξαφάνισής της, 27 Νοεμβρίου. Τα ξημερώματα στις 3 προς 4 Δεκεμβρίου φαίνεται πως ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ την επομένη υπέδειξε το σπίτι στο οποίο διαδραματίστηκαν οι εγκληματικές ενέργειες των δύο φίλων. «Μέσα στο αμάξι, χωρίς να καταγράφονται, έλεγε και ξαναέλεγε το πώς έγινε το έγκλημα και ο βιασμός χωρίς δείγμα τύψεων ή μεταμέλειας με μία απίστευτη ψυχραιμία. Ακόμα και εμείς είχαμε σοκαριστεί», είχε πει εκείνη την περίοδο ανώτατος αξιωματικός του Λιμενικού στον «Ε.Τ.».

Χθες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «εξιχνιάστηκε στις 17 Ιανουαρίου 2019 υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες. Πρόκειται για δύο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία. O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους. Σήμερα (σ.σ. χθες), έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.