Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ν. Γόντικας: “Μεταγραφές και διαγραφές στη Βουλή και στη Περιφέρεια”

Ν. Γόντικας: “Μεταγραφές και διαγραφές στη Βουλή και στη Περιφέρεια”

Καλή και αγωνιστική χρονιά. Υγεία στον καθένα και στις οικογένειές μας για να αντέξουμε στα πιο δύσκολα, που μπροστά μας βρίσκονται.

Όλα αυτά που βλέπουμε με τις τελευταίες εξελίξεις, στις μεταγραφές βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο, τις διαγραφές κλπ που δεν γίνονται μόνο στη κεντρική πολιτική σκηνή, γίνονται και στη Περιφέρεια και σε μια σειρά Δήμους και συνιστούν την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, αποδεικνύουν πέρα από τον τυχοδιωκτισμό ορισμένων ότι, οι διαφορές ανάμεσα στα κόμματα και στις παρατάξεις στη τοπική και περιφερειακή διοίκηση είναι τόσο μικρές, οι συγκλήσεις τους είναι τόσο μεγάλες, που η μεταπήδηση από το ένα κόμμα στο άλλο, από τη μια παράταξη στην άλλη, είναι πλέον πολύ εύκολη.

Τα πλατιά λαϊκά στρώματα να μην αναζητούν τις επιμέρους διαφορές ανάμεσα σε κόμματα και παρατάξεις ίδιας κοπής, αλλά να κάνουν την πραγματική «διαφορά» με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ παντού.

Στο Δήμο, στη Περιφέρεια, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή. Για να δυναμώσει η διεκδίκηση, η ελπίδα, ο στόχος της ριζικής ανατροπής.