Αρχική Ν. Αρκαδίας Κ.Βλάσης για Πρέσπες: “Η κυβέρνηση της ΝΔ θα πετάξει τη συμφωνία…στον κάλαθο!”...

Κ.Βλάσης για Πρέσπες: “Η κυβέρνηση της ΝΔ θα πετάξει τη συμφωνία…στον κάλαθο!” (Ηχητικό)

Για την επικείμενη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών μίλησε, την Παρασκευή το πρωί, στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης ανέφερε ότι «δεν μιλάμε απλά για μια προβληματική συμφωνία, αλλά για μία κάκιστη συμφωνία», σημειώνοντας ότι εκχωρούμε το παρελθόν μας και δυναμιτίζουμε το μέλλον μας και ότι έστω και στο παρά 5′, η συμφωνία αυτή δεν θα πρέπει να ψηφιστεί. Υπογράμμισε ότι η ΝΔ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου η συμφωνία των Πρεσπών να μην ψηφιστεί, τονίζοντας ότι το συλλαλητήριο της Κυριακής (στο οποίο θα είναι και ο ίδιος παρών) πρέπει να είναι δυνατό. «Πρέπει να υπάρχει μια βροντερή φωνή που θα “ταρακουνήσει” την κυβέρνηση που θέλει τα ξεπουλήσει τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάσης.

Ο Αρκάς βουλευτής ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «θα πετάξει τη συμφωνία στον κάλαθο» και ότι αποτελεί «λευκό χαρτί» για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Για εμάς αυτή η συμφωνία τελειώνει εδώ, δεν κυρώνεται», τόνισε ο Κώστας Βλάσης.

Πηγή: drt915.gr