Αρχική Ν. Κορινθίας E.Παπαϊωάννου – Β.Γεώργαρης: Στηρίζουμε υποψηφιότητα Π.Καλλίρη για τον Δήμο Κορινθίων

E.Παπαϊωάννου – Β.Γεώργαρης: Στηρίζουμε υποψηφιότητα Π.Καλλίρη για τον Δήμο Κορινθίων

Οι κρίσιμες εποχές που εξακολουθούμε να διανύουμε, ειδικά στο επίπεδο της πραγματικής οικονομίας που μαστίζεται από την κρίση και τον αντίκτυπό της, απαιτούν υπερβάσεις και υπερπροσπάθεια.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η εκάστοτε Δημοτική Αρχή, πρέπει να πρωτοστατεί στη μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Σχεδιάζοντας με προνοητικότητα και όραμα, υλοποιώντας με προγραμματισμό και συνέπεια, αποδίδοντας οφέλη για τον τόπο και τους πολίτες του. Ακόμα και διεκδικώντας από την κεντρική κυβέρνηση περισσότερα και καλύτερα.

Η Δημοτική Αρχή πρέπει να ενώνει και να ισχυροποιεί τη φωνή των πολιτών και να αγωνίζεται για να κάνει πράξη τις δίκαιες προσδοκίες τους.

Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια.

Ως μέλη του εμπορικού κόσμου του Δήμου Κορινθίων που καθημερινά αγωνίζεται να ανταπεξέλθει στις αντιξοότητες, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο καταναλωτικό κοινό και δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης της τοπικής αγοράς και οικονομίας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε σε μια γνήσια προσπάθεια διαμόρφωσης ευνοϊκότερων υποδομών και συνθηκών για τους συναδέλφους επαγγελματίες και τον τόπο μας.

Με αυτές τις σκέψεις, στις προσεχείς εκλογές συμπορευόμαστε με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζουμε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει!

Γεώργαρης Βασίλειος
Επιχειρηματίας
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κορινθίας

Παπαϊωάννου Ευάγγελος
Επιχειρηματίας
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κορινθίας