Αρχική Eπικαιρότητα Κωνσταντινόπουλος τα ‘χώνει’ σε Κρεμαστινό – “Λυπάμαι και ντρέπομαι”!

Κωνσταντινόπουλος τα ‘χώνει’ σε Κρεμαστινό – “Λυπάμαι και ντρέπομαι”!

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση στον Δημήτρη Κρεμαστινό, με αφορμή τις δηλώσεις του για διάλογο ανάμεσα σε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε στο twitter πως “η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λίγο πριν από τις εκλογές είναι απίστευτη”.

“Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα, αδικούν την προσπάθεια όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης. Λυπάμαι και ντρέπομαι πραγματικά! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά”, καταλήγει ο κ. Κωσταντινόπουλος.

Ο κ. Κρεμαστινός μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο Κοκκινο 105,5 άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που έφυγε ο Πάνος Καμμένος.

«Έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες για ένα διάλογο δύο “όμορων χώρων” μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση», εκτίμησε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κρεμαστινός, σημειώνοντας ωστόσο ότι «πρέπει να επουλωθούν και τα τραύματα που υπάρχουν».

Ο κ. Κρεμαστινός εκτίμησε επίσης ότι θα ήταν πολύ θετικό ο πρωθυπουργός να πάρει την πρωτοβουλία για μία καταρχήν ιδεολογική συζήτηση και προσέθεσε: «Θα το ευχόμουν, αλλά το βλέπω δύσκολο. Σε προεκλογική περίοδο δεν γίνονται αυτά, αλλά μακάρι».