Αρχική Eπικαιρότητα Πτώση διθέσιου αεροσκάφους στο Μεσολόγγι

Πτώση διθέσιου αεροσκάφους στο Μεσολόγγι

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές στο Μεσολόγγι, καθώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα μικρό, μονοκινητήριο διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος, έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή Καβούρι Κρυονερίου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.grτο πρώτο ασθενοφόρο που έφτασε στην περιοχή κόλλησε στην άμμο και στο σημείο που έπεσε το αεροσκάφος και σπεύδει η Πυροσβεστική για να το τραβήξει και να το ξεκολλήσει.

Σύμφωνα με τον ANT1 την πληροφορία μετέφεραν στις Αρχές αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι είδαν το αεροπλάνο να διαγράφει μια καθοδική πορεία και να προσκρούει στην επιφάνεια του νερού.

Το αεροπλάνο ανήκει στην αερολέσχη Μεσολογγίου και ακόμη δε έχει διευκρινιστεί αν επέβαινε σε αυτό μόνο ο πιλότος ή είχε και άλλον μαζί του. Η τελευταία επαφή με τον πιλότο ήταν στις 12:29. Το αεροσκάφος έκανε το πτήση από Πάτρα προς Μεσολόγγι.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, στη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου Μεσολογγίου, στην παραλία Καβουρότρυπα.