Αρχική Ν. Κορινθίας Θ.Πισιμίσης : Θέτω σε αναστολή την ιδιότητά μου ως κομματικό στέλεχος της...

Θ.Πισιμίσης : Θέτω σε αναστολή την ιδιότητά μου ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ

Kύριε Γραμματέα,

Παραμένοντας πιστός στις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας , όπως αυτές διατύπωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην ιδρυτική μας Διακήρυξη,θέτω απο σήμερα σε αναστολή την ιδιότητά μου ως κομματικό στέλεχος, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στις επικίνδυνες συμπεριφορές που έχετε επιδείξει το τελευταίο διάστημα.

Πράττω αυτό, χωρίς να απεμπολώ ούτε μια σπιθαμή των ιδεών μου, αλλά και των αγώνων που επί τριάντα χρόνια έδωσα μαζί με τους χιλιάδες συμπολίτες μου για τη Νέα Δημοκρατία. Αγώνων, οι οποίοι δεν είχαν προσωπικά κίνητρα αλλά βασίζονταν στην βαθιά μου πίστη ότι αυτή η παράταξη ήθελε να υπηρετήσει όλους τους Έλληνες , χωρίς αποκλεισμούς και ασφαλώς το πατριωτικό συμφέρον.

Αλλά παράλληλα, δεν μου επιτρέπουν αυτοί οι αγώνες να πουλήσω την ειλικρινή μου αγωνία για την δημοκρατία και την μεγάλη μου έγνοια προκειμένου η ιδιαίτερη πατρίδα μου , η Κορινθία και η Πελοπόννησος,να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Κύριε Γραμματέα,

Τη δημοκρατία για να την υπηρετείς πρέπει πρώτα να την πιστεύεις. Ο εκβιασμός και η απειλή χρειάζεται να βρίσκουν ευήκοα ώτα για να μην πέφτουν στο κενό. Και ασφαλώς στις πραγματικές δημοκρατίες δεν έχουν θέση.

Θα είμαι μπροστά στον αγώνα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη, δίπλα στους χιλιάδες Κορίνθιους και Πελοποννήσιους που αναγνωρίζουν το έργο μας και επιδιώκουν την συνέχισή του. Θα είμαι με εκείνους που πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει το ιστορικό απόθεμα να υπηρετήσει όλους τους Έλληνες.

Με τιμή,

Θανάσης Πισιμίσης
Περιφερειακός Σύμβουλος
Πρ. Αντινομάρχης