Αρχική Ν. Αργολίδος Συναγερμός για ύποπτο φάκελο στη Γραμματεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο (Βίντεο)

Συναγερμός για ύποπτο φάκελο στη Γραμματεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο (Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, μετά από ενημέρωση για περίεργο δέμα και στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας στο Ναυπλιο, μετά τον εντοπισμό ύποπτου φακέλου με παραλήπτη το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο.

Αναμένονται ειδικές μονάδες της ΕΜΑΚ όπου και θα στηθεί επιχείρηση στα γραφεία της Γραμματείας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στην οδό Β. Κωνσταντίνου (Μεγάλος δρόμος) ακολουθώντας το ειδικό πρωτόκολλο όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μιλώντας στις Αργολικές Ειδήσεις ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου Πυραγός Βασίλης Αλεξόπουλος σημείωσε ότι ο δυνάμεις της ΕΜΑΚ με ειδικές στολές θα παραλάβουν τον ύποπτο φάκελο και θα προχώρησαν σε σφράγισμα του.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο φάκελος παρελήφθη την Τετάρτη αλλά σημερα ενημέρωσαν την πυροσβεστική μετά τον σάλο με τους ύποπτους φακέλους σε πολλά Πανεπιστήμια της χώρας, ενώ περιέχει φυλλάδια σε αραβική γραφή. Στο σημείο βρίσκονται ακόμη δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr