Αρχική Ν. Αργολίδος Καμία ανησυχία για την βλάβη στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου-Άμεσα ο έλεγχος της...

Καμία ανησυχία για την βλάβη στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου-Άμεσα ο έλεγχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άργους Μυκηνών

Η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τα προβλήματα αλλά να τα λύνει. Εξάλλου η δημοτική αρχή Καμπόσου έχει φέρει εις πέρας προβλήματα και μεγάλα έργα που ούτε μπορεί να φανταστεί ο αντιπεριφερειάρχης.

Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, πως όντως σήμερα διαπιστώθηκε διαρροή υδάτων σε σημείο του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Κουτσοποδίου για την οποία μας ενημέρωσε εγγράφως η διεύθυνση του σχολείου.

Επειδή πρώτα απ όλα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα όλα τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών μας ενημερώσαμε άμεσα την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου η οποία όπως θα διαβάσετε και στο συνημμένο έγγραφο απάντησε και προφορικά αλλά και γραπτά στην Διεύθυνση του Σχολείου πως αύριο Παρασκευή 11/1 θα μεταβεί κλιμάκιο μηχανικών ώστε να ολοκληρώσει την αυτοψία που ήδη από σήμερα ξεκίνησε για το πρόβλημα της διαρροής.

Το ζήτημα όπως αντιλαμβάνεστε απαιτεί εμπειρογνώμονες και όχι πολιτικάντηδες που εξαπολύουν ανυπόστατες κατηγορίες. Όσο για την φροντίδα της Σχολικής Επιτροπής αυτή είναι συνεχής για όλα τα σχολεία μας.

Να είστε σίγουροι πως η βλάβη θα αποκατασταθεί άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία για τους μαθητές μας.