Αρχική Ν. Αργολίδος Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών θα διατεθούν δωρεάν συσκευές εντοπισμού για...

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών θα διατεθούν δωρεάν συσκευές εντοπισμού για ηλικιωμένους με άνοια

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος και το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός ευαισθητοποιημένοι από το πρόσφατο συμβάν με τον συνάνθρωπό μας που εξαφανίστηκε από το σπίτι του παραμονή της πρωτοχρονιάς και βρέθηκε νεκρός 4 ημέρες αργότερα, αποφάσισαν να διατεθούν δωρεάν συσκευές εντοπισμού στις οικογένειες ηλικιωμένων ατόμων με άνοια ή alzheimer, στα πλαίσια Εκστρατείας ενημέρωσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της συγκεκριμένης ασθένειας η οποία αποτελεί μάστιγα της εποχής.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τρόπος, οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι και οι απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να κάνουν ώστε να παραλάβουν δωρεάν τη συσκευή.

Επιπλέον, σύντομα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων “Μέγας Αλέξανδρος” δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο alzheimer με κεντρικούς ομιλητές επιστημονικό προσωπικό Ψυχικής Υγείας που θα μιλήσουν για τη σημασία της έγκαιρης ενημέρωσης και διάγνωσης καθώς και για τη θεραπευτική προσέγγιση της νόσου.