Αρχική Ν. Αρκαδίας Αντιδήμαρχοι και εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης καλούνται σε προανάκριση για κινητοποίηση στα...

Αντιδήμαρχοι και εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης καλούνται σε προανάκριση για κινητοποίηση στα διόδια

Να εκδοθεί απόφαση – Ψήφισμα στήριξης/ συμπαράστασης στους δύο Αντιδημάρχους του Δήμου Μεγαλόπολης, τον κ. Μπάζιο και τον κ. Δούκουρη, που καλούνται σε προανάκριση για τη συμμετοχή τους στην κατάληψη των Διοδίων με το Συνδικαλιστικό Κίνημα/εργαζόμενους της ΔΕΗ Α.Ε. Μεγαλόπολης, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος τους ο ΜΟΡΕΑΣ, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

– Στηρίζει τούς δύο Αντιδημάρχους Δήμου Μεγαλόπολης που καλούνται σε προανάκριση για τη συμμετοχή τούς στην κατάληψη των Διοδίων με το Συνδικαλιστικό Κίνημα/εργαζόμενους της ΔΕΗ Α.Ε. Μεγαλόπολης, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος τους ο ΜΟΡΕΑΣ
– Καταγγέλλει την ενέργεια του ΜΟΡΕΑ που έχει καταφύγει στον Εισαγγελέα κατά των δυο Αντιδημάρχων του Δήμου Μεγαλόπολης, τον κ. Μπάζιου και τον κ. Δούκουρη, αλλά και των εργαζομένων συνδικαλιστών της ΔΕΗ Α.Ε. Μεγαλόπολης.

Να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της συζήτησης στο συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Κακκαβάς είπε ότι “πρέπει να τονιστεί ότι δεν είχαν κλείσει τα διόδια, αφού είχε μία λωρίδα ανοιχτή και λειτουργούσαν κανονικά”.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr