Αρχική Ν. Κορινθίας Επιστολή-κόλαφος του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στο Επιμελητήριο επειδή παραχωρεί την αίθουσα για την...

Επιστολή-κόλαφος του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στο Επιμελητήριο επειδή παραχωρεί την αίθουσα για την κοπή πίτας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Επιστολή-κόλαφο κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για την απαράδεκτη, όπως δηλώνουν, απόφαση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη, να παραχωρήσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την κοπή της πίτας της Χρυσής Αυγής!

Στην επιστολή τους καλούν τον Πρόεδρο να ανακαλέσει αυτή την απόφασή του, ενώ παράλληλα ζητούν από τα μέλη του Επιμελητηρίου να πάρουν θέση!

Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη κίνηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας να παραχωρήσει αίθουσα του κτηρίου του, για την κοπή πίτας της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Αποτελεί πρόκληση για τους πολίτες της Κορινθίας, ο θεσμός που εκπροσωπεί τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού, να παραχωρεί αίθουσα ώστε τα αιματοβαμμένα χέρια των υμνητών του Χίτλερ να κόψουν την πίτα τους. Καλούμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου να συναισθανθεί το βάρος του ατοπήματός του και να ανακαλέσει άμεσα την προκλητική απέναντι στην Ιστορία της Ελλάδας και τη Δημοκρατία, απόφασή του.

Καλούμε επίσης όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας να πάρουν σαφή και ξεκάθαρη θέση απέναντι στην απαράδεκτη αυτή απόφαση. Οι πολίτες της Κορινθίας, με τη μακρά δημοκρατική παράδοση και το σεβασμό στις ανθρωπιστικές αξίες του ελληνικού πολιτισμού, δεν ανέχονται καμία θεσμική αποδοχή φορέων ρατσιστικών ιδεών, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται υπόλογοι ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενοι για δολοφονίες και ρατσιστικές επιθέσεις.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ