Αρχική Ν. Κορινθίας Tελικά κύριε Σταυρέλη σε τι ΑΦΜ κόβετε τα τιμολόγια της προεκλογικής σας...

Tελικά κύριε Σταυρέλη σε τι ΑΦΜ κόβετε τα τιμολόγια της προεκλογικής σας εκστρατείας;

Εχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν αλλά απάντηση καμία δεν πήραμε σε ότι αφορά την προεκλογική του εκστρατεία. Για την ιστορία να πούμε σε όσους δεν το ξέρουν πως τα ΑΦΜ των συνδυασμών, οι τραπεζικοί λογαριασμοί και όλες οι νόμιμες διαδικασίες ανοίγουν δύο μήνες πριν τις εκλογές. Τότε και μόνο τότε μπορεί ο κάθε υποψήφιος να δικαιολογεί φυλλάδια, διαφημίσεις, καμπάνιες, ομιλίες, catering.

Και ενώ στην πρόσφατη έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας κατακλύστηκε η πόλη από προεκλογικά φυλλάδια του Νίκου Σταυρέλη και ενώ και τότε ρωτήσαμε αλλά φωνή βοώντος, έρχεται στα χέρια μας μία φυλλάδα ονόματι “Η Νέα Σελίδα της Κορινθίας” που ο συνδυασμός του Ν.Σταυρέλη έχει καταλάβει μία ολόκληρη σελίδα. Και μην προλάβει κάποιος να μου πει πως είναι στα πλαίσια της δεοντολογίας γιατί 1) Ο νόμος περί δεοντολογίας ανοίγει δύο μήνες πριν τις εκλογές και 2) Και ακόμη και να αφορά την δεοντολογία που είναι οι θέσεις των Πνευματικού, Νανόπουλου και Καλλίρη;

Αρα, υποθέτουμε πως πρόκειται για πληρωμένη καταχώρηση της μακέττας του συνδυασμού και έρχεται και το ερώτημα και πάλι :

  1. Σε ποιανού το ΑΦΜ εκδίδονται τα τιμολόγια για αυτές τις υπηρεσίες;
  2. Αν γνωρίζουμε ορθά ο κύριος Σταυρέλης είναι συνταξιούχος οπότε δεν έχει εμπορική δραστηριότητα για να κόψει στο όνομά του.
  3. Προς τι αυτός ο αθέμιτος ανταγωνισμός με τους άλλους υποψηφίους που περιμένουν τα του νόμου;