Αρχική Χωρίς κατηγορία Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 έως και 12/1/2019 από την Εναλλακτική...

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 έως και 12/1/2019 από την Εναλλακτική Παιδεία

Κριός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ερωτική διάθεση και αισιοδοξία, θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό, νέες γνωριμίες και να συναντήσετε ανθρώπους από μακριά. Από την άλλη θα σας φρενάρει ο φόρτος εργασίας στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, θα υπάρχει ένταση και πίεση, κρατήστε χαμηλούς τόνους και επιδιώξτε να οργανωθείτε για τους στόχους σας. Μην κάνετε αυτές τις μέρες σημαντικές συζητήσεις και αποφύγετε τα αρνητικά άτομα.

Ταύρος

Θα έχετε ευχάριστα νέα για οικονομικά θέματα, που έρχονται από τον σύντροφό σας, από δάνεια, από κληρονομιές ή από το δημόσιο. Ένα οικονομικό θέμα ή οι καχυποψίες σας μπορεί να γίνουν αφορμή για ένταση και τσακωμούς, κρατήστε την ηρεμία σας. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρχει έντονο πάθος, αλλά και ζήλια και καχυποψία, για αυτό να προσέχετε μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ευνοούνται να δημιουργήσουν μία ερωτική, μυστική σχέση ή μία σχέση που δεν μπορείτε να τη βγάλετε προς τα έξω για κάποιους λόγος. Είναι οι κατάλληλες μέρες για να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να ανακαλύψετε τις βαθιές ανάγκες σας, οι οποίες θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας.

Δίδυμοι

Για σας η εβδομάδα θα φέρει αισιοδοξία, όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και ίσως αποφασίσετε έναν γάμο. Οι αδέσμευτοι θα κάνουν νέες γνωριμίες και θα ερωτευτούν. Είναι καλές μέρες για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Θα ασχοληθείτε και θα βάλετε σε τάξη τα οικονομικά, που έχουν σχέση με τους άλλους. Ίσως ανακαλύψετε κάποιο παλιό χρέος. Προσέξτε να μπλέκετε τα οικονομικά σας με φίλους, γιατί πιθανόν να έρθετε σε αντίθεση ή σύγκρουση μαζί τους.

Καρκίνος

Για σας η καθημερινότητα θα είναι όμορφη, θα έχετε αισιοδοξία, θα ασχολείστε με την εργασία, την σιλουέτα, την υγεία, τη διατροφή, μπορεί να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα ή γυμναστήριο. Θα έχετε ευχάριστα νέα σχετικά με θέματα εργασίας και υγείας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν κάποιο άτομο από τον χώρο της εργασίας. Όμως ο φόρτος εργασίας και κάποια παλιά προβλήματα, θα δημιουργήσουν ένταση, για αυτό προσέχετε τα λόγια σας και τον τρόπο που θα συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή με συνεργάτες. Θα είναι μέρες που θα δοκιμάζονται οι σχέσεις και συνεργασίες, θα νιώθετε ότι οι άλλοι σας καταπιέζουν και έχουν απαιτήσεις από σας. Δείτε ρεαλιστικά την κατάσταση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή να πάρετε αποφάσισες για έναν γάμο ή μία συνεργασία.

Λέων

Θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί, γοητευτικοί, δημιουργικοί, αλλά οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν μπορεί να μην είναι αυτό που θέλετε στην πραγματικότητα, όμως θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας ή κάποια παλιά θέμα υγείας. Οι υποχρεώσεις στον χώρο της εργασίας είναι αυξημένες, θα νιώθετε κούραση, καταπίεση, απογοήτευση και μπορεί να μη σας αρέσει η δουλειά που κάνετε. Αν δουλεύετε σωστά, με υπομονή και θάρρος βήμα βήμα για τους στόχους σας, θα πάρετε την αμοιβή, θα έχετε καλά αποτελέσματα και θα δικαιωθείτε. Φροντίστε την υγεία σας, να τρέφεστε σωστά και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Παρθένος

Αυτές τις μέρες θα περάσετε όμορφα με άτομα της οικογένειας, θα νιώθετε την ασφάλεια και την αγάπη τους και θα τους προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, όπως κάποια μετακόμιση, ανακαίνιση ή αγορά σπιτιού. Προσοχή μην εξαπατηθείτε και μην κάνετε παραπάνω έξοδα από όσα αντέχετε. Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και ίσως να έχετε παραπάνω ευθύνες να αντιμετωπίσετε. Να βάζετε ρεαλιστικούς στόχους στα δημιουργικά σχέδιά σας. Κάποιοι θα κάνουν ριζικές αλλαγές στις σχέσεις ή θα σταθεροποιήσουν τις υπάρχουσες. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν κάποιο άτομο, ίσως μεγαλύτερο. Κάντε συζητήσεις για θέματα παιδιών, για κάποιο πάρτι ή κάποια έξοδο, ή προωθήστε ένα σημαντικό σχέδιό σας.

Ζυγός

Θα είναι μία περίοδος που θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα εκφράζετε όμορφα τα συναισθήματά σας στους κοντινούς σας ανθρώπους, θα φλερτάρετε, θα οργανώσετε ταξίδια, θα υπογράψετε συμβόλαια, θα κάνετε νέα σχέδια και μαθήματα, τα οποία θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Κάποιοι θα αλλάξετε και το μεταφορικό σας μέσο. Θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα και τα άτομα της οικογένειας θα χρειάζονται τη βοήθειά σας. Θα είστε εσωστρεφείς και ίσως έρθει στην επιφάνεια κάποια πληγή από το παρελθόν, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε για να μπορέσετε να εξελιχτείτε. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, γιατί θα υπάρχει ένταση και μπορεί να πληγώσετε με τον λόγο σας τα άτομα της οικογένειας. Ένταση θα υπάρχει και στις σχέσεις και στις συνεργασίες, για αυτό προσέχετε και δείξτε υπομονή.

Σκορπιός

Θα νιώθετε όμορφα, θα έχετε αισιοδοξία, δύναμη, αυτοπεποίθηση και τα οικονομικά σας θα είναι καλά, όμως εσείς θα κάνετε υπερβολές και σπατάλες περισσότερες από όσα κερδίζετε. Θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα οικονομικά σας, αλλά εσείς θα ξοδεύετε και η μανία καταναλωτισμού που θα έχετε θα σας κάνει να μην καταλάβετε πως σας έφυγαν τα χρήματα. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γοητευτούν ή να ερωτευτούν από κάποιο άτομο που είναι ισχυρό οικονομικά. Θα σας απασχολήσουν θέματα που θα έχουν να κάνουν με αδέρφια και συγγενικά άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ο φόρτος εργασίας και οι ευθύνες που θα έχετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα φέρουν ένταση, για αυτό προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τα κοντινά σας πρόσωπα και με άτομα που συνεργάζεστε. Μία είδηση μη ευχάριστη θα χαλάσει λίγο τη διάθεσή σας.

Τοξότης

Θα έχετε ευχάριστη και ερωτική διάθεση, θα είστε αισιόδοξοι, θα βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε νέα άτομα, θα εκφράσετε όμορφα τα συναισθήματά σας, θα φλερτάρετε και μπορεί να ερωτευτείτε. Θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα τα βάλετε σε τάξη. Θα σας απασχολήσει όμως ένα οικονομικό θέμα, που ίσως να χαλάσει τη διάθεσή σας. Αυτό θα φέρει ένταση, οπότε να προσέχετε μην ξεσπάτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είστε ευάλωτοι στον τζόγο και στους εθισμούς, για αυτό να είστε προσεκτικοί να μην εξαπατηθείτε. Μην μπερδεύετε τα οικονομικά σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο και αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και καχυποψίες.

Αιγόκερως

Θα εσωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, θα νιώθετε όμορφα, θα έχετε διάθεση να προσφέρετε την αγάπη και τη βοήθειά σας σε όποιον έχει ανάγκη, θα νιώθετε προστασία και ψυχική ασφάλεια και θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα κρατήσετε μυστική. Θα έχετε μεγάλο φόρτο εργασίες και δε θα καταλαβαίνετε πώς θα φεύγει ο χρόνος σας από τις ευθύνες και τα πιθανά προβλήματα που θα εμφανίζονται μπροστά σας. Θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε τη ζωή σας, να βάλετε πρακτικούς και σοβαρούς στόχους και βήμα βήμα με δύναμη και θάρρος να τα καταφέρετε. Στις συζητήσεις που θα κάνετε θα υπάρχει ένταση, για αυτό προσέχετε μην πληγώσετε με τον λόγο σας τους άλλους και τα άτομα της οικογένειας. Δεν είναι καλές μέρες για να υπογράψετε συμβόλαια και γενικά να βάλετε υπογραφές, γιατί θα υπάρχει εξαπάτηση.

Υδροχόος

Θα είναι μια περίοδος που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Θα ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες και οι φίλοι θα σας δείξουν την αγάπη τους. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα ερωτευτείτε κάποιο άτομο μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Θα έχετε όμως την τάση απομόνωσης, θα έρχονται μνήμες, πληγές από το παρελθόν και φοβίες, που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, αλλά θα τα έχετε στη συνέχεια ως βοήθεια για να προγραμματίσετε το μέλλον σας. Θα είστε δραστήριοι, θα υπάρχει ένταση στην επικοινωνία, θα κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις. Προσέχετε στην οδήγηση, στις κινήσεις σας και σε αυτά που λέτε, για να μη γίνετε προκλητικοί και αφορμή για σχόλια. Δείξτε προσοχή επίσης, στο παρασκήνιο, όπου εμπιστεύεστε τα λόγια και τις σκέψεις σας.

Ιχθύες

Θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση, θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, θα βγάζετε προς τα έξω μία όμορφη εικόνα και θα υπάρχουν άνθρωποι από τον επαγγελματικό χώρο, που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε έναν σημαντικό σας στόχο ή και να βρείτε το επάγγελμα ή την καριέρα που ονειρεύεστε. Στο φιλικό περιβάλλον θα γίνουν ξεκαθαρίσματα και θα μείνουν κοντά σας πολύτιμοι φίλοι, που σας βοηθάνε να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους. Θα κάνετε συναντήσεις, συζητήσεις με φίλους, ταξίδια, αλλά ένα οικονομικό θέμα θα γίνει αιτία έντασης με κάποιον φίλο, για αυτό δείξτε υπομονή. Για τους αδέσμευτους ένα άτομο από τον επαγγελματικό τομέα ίσως σας ενδιαφέρει ερωτικά.

 

astroteam.oroskopos.gr