Αρχική Περ. Πελοποννήσου Κοριτσάκι του πρώτο μωρό του 2019 σε Καλαμάτα και Πύργο – Αγόρι...

Κοριτσάκι του πρώτο μωρό του 2019 σε Καλαμάτα και Πύργο – Αγόρι για την Τρίπολη!

Κοριτσάκια είναι τα πρώτα μωρά του 2019 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και Πύργου, ενώ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο “ποδαρικό” έκανε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Αναλυτικότερα,

Κοριτσάκι είναι για τη Μεσσηνία το πρώτο μωρό του 2019, που είδε το πρώτο φως την 1η Ιανουαρίου στις 3.35 μ.μ. στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Η μπέμπα γεννήθηκε 3.250 γραμμάρια και ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, δίνοντας μεγάλη χαρά στη μητέρα της Παναγιώτα Ντάκουρη και στον πατέρα της κ. Πανταζόπουλο. Είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας και οι γιατροί που συνετέλεσαν στο χαρούμενο γεγονός είναι οι Κυριακή Φιλοπούλου, Σωτηρία Νηφάκου, Γεώργιος Πετράκος, με τη συνδρομή της μαίας Ελένης Μούτογλη.

Όσον αφορά τον Πύργο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι έκανε ποδαρικό το 2019 στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Το πρώτο μωρό στην Ηλεία, γεννήθηκε στις 4:15 το πρωί και είναι το 1ο παιδί του Χρήστου Φωκά και της Νικολέττας Αναστασίου, για τους οποίους είναι σίγουρα το καλύτερο δώρο για το νέο έτος και όχι μόνο.

Το ζευγάρι ζει στην Κάτω Αχαΐα, αλλά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήρθαν στην Αμαλιάδα, για να κάνουν αλλαγή του χρόνου με την οικογένεια της Νικολέττας και να βρίσκονται κοντά στο Νοσοκομείο Πύργου, αφού από το μεσημέρι είχαν αρχίσει οι πόνοι. Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, και πριν η οικογένεια προλάβει να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το καλό, τα νερά έσπασαν και έτσι το νεαρό ζευγάρι πολύ γρήγορα έφτασε στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Τέλος, στην πόλη της Τρίπολης, αν και λίγο καθυστερημένα, αγόρι είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε για το 2019 στο Παναρκαδικό νοσοκομείο…

Το μωρό γεννήθηκε στις 02/01 στις 11:30 το πρωί, ενώ και το δεύτερο μωρό που γεννήθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας ήταν αγόρι!

Πηγή: eleftheriaonline.gr, patrisnews.com, drt915.gr