Αρχική Eπικαιρότητα Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά – Τι...

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Συμπληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα από την απαγωγή του επιχειρηματία Ν. Μαυρίκου στον Πειραιά και ακόμη δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη και το θρίλερ συνεχίζεται.

Ολα έγιναν λίγο πριν από τις εννέα το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου 2018 όταν ο 50χρονος επιχειρηματίας και πατέρας τριών παιδιών κατέβαινε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του. Τέσσερις άνδρες που φορούσαν μαύρα ρούχα βγήκαν από ένα μεγάλο όχημα και τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι φερόμενοι ως δράστες περίμεναν τον επιχειρηματία και φαίνεται πως γνώριζαν τη διαδρομή που θα ακολουθούσε αλλά και το ωράριo που επιλέγει για να μεταβεί στη δουλειά του.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας τι ακριβώς συνέβη. Αμεσα έφτασε στο σημείο κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε μία προσπάθεια να εντοπίσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης.

«Είναι κρίσιμη υπόθεση και χρειάζεται ιδιαίτερα λεπτό χειρισμό. Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τους λόγους για τους οποίους κάποιος θα αποφάσιζε να τον αρπάξει κάτω από το σπίτι του με αυτόν τον τρόπο», έλεγαν στον «Ε.Τ.» αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Επιπρόσθετα, οι αστυνομικοί αναμένεται να αναζητήσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών τόσο κατά την άφιξή τους έξω από το σπίτι του επιχειρηματία, όσο και κατά τη διαφυγή τους μετά την αρπαγή του 50χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις της αστυνομίας οι δράστες ήταν επαγγελματίες και δεν αποκλείεται να μισθώθηκαν από το εξωτερικό, ενώ υπάρχει και η πληροφορία ότι από την στιγμή που δεν έχουν επικοινωνήσει για λύτρα είναι πολύ πιθανόν να διαπραγματεύονται απευθείας με τον επιχειρηματία.