Αρχική Eπικαιρότητα Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου Ηλία στον Πειραιά. Η άγρια δολοφονία, έγινε για ασήμαντη αφορμή την Πρωτοχρονιά.

Πρόκειται για έναν 30χρονο, με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, (από πατέρα Έλληνα και Δομινικανή μητέρα), ο όποιος μετά την επικοινωνία που είχαν μαζί του οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, παρουσιάστηκε μαζί με το δικηγόρο του και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση για το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης δηλώνει μετανοιωμένος και ότι είχε μαζί του το πιστόλι για να πυροβολήσει για την αλλαγή του χρόνου.

Ωστόσο, είναι γνωστός στις αρχές γιατί στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, κλοπή, αλλά και κατοχή όπλου, το οποίο είχε βρέθηκε πάνω του κατά τη σύλληψή του μετά από καταδίωξη.

Όσον αφορά το κίνητρο του φονικού, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφορμή στάθηκε ένα απλό σκούντημα μεταξύ θαμώνων του κλαμπ. Δράστης και θύμα σπρώχτηκαν λόγω του συνωστισμού στην είσοδο του καταστήματος, όπου είχαν πάει με παρέες για να διασκεδάσουν, ο ένας έκανε παρατήρηση στον άλλον, έγινε αρχικά ένα λεκτικό επεισόδιο, και στη συνέχεια συνεπλάκησαν.

Κατά τη συμπλοκή, ο δράστης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές τον 21χρονο, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Κατά μία άλλη εκδοχή, κατά τη διάρκεια της φιλονικίας, το θύμα έκανε παρατήρηση στο δράστη γιατί είχε πειράξει σε άλλη στιγμή την κοπέλα του, κάτι που πιθανόν όξυνε την κατάσταση, αλλά τον είχε μπερδέψει με το δίδυμο αδελφό του.

Οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν από την κατάθεση που δίνει ο 30χρονος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr