Αρχική Eπικαιρότητα Εξελίξεις στην υπόθεση Τζήλου – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του ξυλοδαρμού

Εξελίξεις στην υπόθεση Τζήλου – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του ξυλοδαρμού

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διεθνή ρέφερι, Aθανάσιου Τζήλου, με τις Αρχές να έχουν ταυτοποιήσει τον άνθρωπο που νοίκιασε το λευκό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Με μορφή χιονοστιβάδας τρέχουν οι εξελίξεις για την υπόθεση της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, και όπως όλα δείχνουν, επίκεινται συλλήψεις.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που αποκάλυψε το dikisports.blogspot.com, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ταυτοποίησε τα στοιχεία του 46χρονου Έλληνα με το ποινικό παρελθόν που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για τον Δ.Μ., ο οποίος νοίκιασε με τα στοιχεία της ταυτότητάς του το λευκό αυτοκίνητο, μάρκας Polo στην Αττική, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού Τζήλου. Ο 46χρονος προ ετών είχε καταδικαστεί για κακούργημα και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή της ποινής του.

Με το λευκό Polo οι τρεις δράστες έφτασαν στη θεσσαλική πόλη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 18ης Δεκεμβρίου, και αφού περίμεναν εκεί τη νύχτα, το πρωί της επομένης είχαν επιτεθεί στον διαιτητή. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν στην εθνική οδό όπου τους «συνέλαβαν» οι κάμερες ασφαλείας.

Πηγή: sdna.gr