Αρχική Ν. Κορινθίας Δύο Θ. Λειτουργίες την Πρωτοχρονιά στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου

Δύο Θ. Λειτουργίες την Πρωτοχρονιά στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου

Kαι εφέτος την Πρωτοχρονιά, όπως κάθε χρόνο, θα τελεσθούν δύο Θ. Λειτουργίες στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της Δευτέρας, 31 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 μ.μ., θα τελεσθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, Ιερά Αγρυπνία για τα μοναχικά άτομα της πόλεώς μας, κατά την διάρκεια της οποίας θα τελεσθούν διαδοχικά ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, στο τέλος της οποίας θα λάβει χώρα και η κοπή της Αγιοβασιλειάτικης πίτας.

Η Ι. Αγρυπνία αναμένεται να τελειώσει περίπου ώρα 1:00.

Το πρωί της Τρίτης, 1 Ιανουαρίου 2019 και από ώρας 7:00 π.μ. θα ψαλλεί ο Όρθρος και εν συνεχεία η δεύτερη Θ. Λειτουργία, από τους πατέρες του Ι. Ναού. Περί δε την 11η πρωϊνή ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας
θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία για την είσοδο του Νέου Πολιτικού Έτους 2019, στην οποία, κατά το πρωτόκολλο, θα παραστούν οι Πολιτικές και οι Στρατιωτικές Αρχές της πόλεώς μας.

Καλούνται οι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν στις Λειτουργικές αυτές Συνάξεις, στηρίζοντας με τις προσευχές τους και την αγάπη τους την ελπίδα για ανάκαμψη του Τόπου μας από τα πνευματικά, ηθικά και οικονομικά προβλήματα, που συνεχίζουν να τον ταλανίζουν.