Αρχική Eπικαιρότητα Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31/12/18- 6/1/19 από την Κατερίνα Καράμπελα

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31/12/18- 6/1/19 από την Κατερίνα Καράμπελα

Κατερίνα Καράμπελα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. Σας εύχομαι η πρώτη εβδομάδα του χρόνου να είναι η αρχή για μια χρονιά με ελπίδα, με γνώση, με δημιουργία. Με χαρά να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή (γιατί οι στιγμές φεύγουν και είναι μοναδικές). Αν από την άλλη αν κάτι σας δυσκολέψει, σας στεναχωρήσει ή σας αγχώσει, και αυτό θα περάσει.

ΚΡΙΟΣ. Δυναμική έρχεται η πρώτη εβδομάδα για εσάς. Είσαστε αγωνιστές και το αποδεικνύετε κάθε φορά, τίποτα δεν πρέπει να σας κρατήσει πίσω από το να ανοίγετε δρόμο, όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους άλλους. Αυτοί που είναι γεννημένοι τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου θα βρείτε το θάρρος της γνώμης και θα καταπλήξετε με τις ιδέες και την εξυπνάδα σας. Στο τέλος της εβδομάδας στόχος είναι η καριέρα, εκεί πρέπει να αποδείξετε για άλλη μια φορά ότι μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή πάρα τις αντιξοότητες που μπορεί να παρουσιαστούν.
ΤΑΥΡΟΣ. Δεν κάνετε ποτέ πίσω, το πείσμα φέρνει αποτέλεσμα. Αλλάζουν πολλές από τις ιδέες σας, είναι η χρονιά για να προσαρμοστείτε σε καινούργιες συνθήκες. Όμως αυτή την εβδομάδα γίνεστε αρκετά στοιχειοθετημένοι και αιτιολογείτε τις απόψεις σας. Εξομολογηθείτε τις φοβίες σας και θα βρείτε συμπαράσταση από τους ομοϊδεάτες σας. Πολλές φορές δεν θα αναγνωρίζετε τον εαυτό σας γιατί παρά την λογική σας, συμπεριφέρεστε αρκετά ρομαντικά. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δείτε πιο αντικειμενικά τις αντιλήψεις που τώρα τελευταία ενστερνίζεστε γιατί μπορεί να υπάρξουν διαψεύσεις, είναι μια καλή ευκαιρία να αναπροσδιορίσετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Όλη την χρονιά θα έχετε την ευεργεσία των συντρόφων, των συνεταίρων και γενικά των ανθρώπων που μοιράζεστε κάτι σημαντικό μαζί τους. Εσείς ειδικά που γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που δεν ήταν προγραμματισμένες, όμως θα έχουν καλή έκβαση. Διευθετήστε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας όπως εφορίες, τράπεζες, δάνεια κτλ. επίσης δώστε περισσότερο προσοχή στα οικονομικά του συντρόφου, μήπως δεν γίνετε σωστή διαχείριση και αυτό έχει αντίκτυπο σε εσάς. Αφήστε λίγο το ένστικτο να σας οδηγήσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Όλα αυτό το χρόνο επικεντρώνετε στην «απέναντι όχθη» δηλαδή στον σύντροφο ή τους συνεργάτες-συνεταίρους, πολλά ίσως να αλλάξουν. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε κρούση από ομάδες ή φίλους που μπορεί να ανήκουν στον ίδιο εργασιακό χώρο, ίσως να έχουν να σας προτείνουν κάτι, δεν έχετε παρά να τους ακούσετε. Άλλωστε ευνοείστε όλο αυτό το διάστημα από το περιβάλλον της εργασίας. Επίσης μπορεί να ευεργετηθείτε από ένα άτομο κύρους που μπορεί να σας βοηθήσει στην καριέρα σας. Στο τέλος της εβδομάδας η έκλειψη απέναντι σας, φέρνει μια μικρή ανατροπή ή μια απογοήτευση από συνεργάτες ή σύντροφο. Ίσως δείτε τί κρυβόταν πίσω από άτομα που θεωρούσατε ότι μοιράζεστε σημαντικά πράγματα μεταξύ σας.
ΛΕΩΝ . Μια χρονιά που σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε, να ερωτευθείτε, να δείξετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Επίσης να πάρετε χαρά από τα παιδιά σας, από ένα δικό τους δημιούργημα. Αυτή την εβδομάδα όμως επικεντρωθείτε στην εργασία σας, μπορεί να έχετε μεγαλύτερη πίεση γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Δώστε την βοήθεια σας σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Όμως μην το παρακάνετε γιατί και εσείς πρέπει να ξεκουραστείτε, το σώμα σας θα χτυπήσει το «κουδουνάκι κινδύνου». Η καθημερινότητα είναι έντονη άλλα πάνω από όλα αξία έχει η σωματική και ψυχική μας υγεία. Όλοι έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφα, εσείς όμως που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα διασκεδάσετε και θα κάνετε ξαφνικές εξορμήσεις με φίλους και παρέες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Αισθάνεστε έντονα την θαλπωρή και την αξία της οικογένειας, που μετά από δική σας προσωπική «δουλειά» αποκτά την αξία που χρειαζόταν για να σας αντιπροσωπεύει. Αυτή την εβδομάδα δεν βρίσκετε εύκολα την χαρά, όμως μπορείτε να κάνετε ένα ωραίο δημιούργημα που θα είναι βασισμένο και δουλεμένο με μέθοδο. Μπορεί στην αρχή της εβδομάδας να έχετε μια πίεση από τον ερωτικό σας σύντροφο. Ενώ λίγο αργότερα θα υπάρχει ρομαντισμός και προσφορά αγάπης από τους δικού σας ανθρώπους. Μερικές απογοητεύσεις και διαψεύσεις που έγιναν στον συναισθηματικό(ερωτικό) τομέα ίσως σας βοηθήσουν να στηριχθείτε στα πόδια σας. Ένας κύκλος κλείνει προς όφελος σας.
ΖΥΓΟΣ. Είναι μία χρόνια που θα έχετε εύνοια από τους ανθρώπους γύρω σας, θα μάθετε καινούρια πράγματα, η μόρφωση θα σας δώσει μια άλλη οπτική γωνία. Θα κοινωνικοποιηθείτε. Είναι όμως και μια χρονιά που η οικογένεια μέσα από δύσκολες μεταλλάξεις θα σας πιέζει, αυτό ισχύει και αυτή την εβδομάδα. Τις 4/1 όμως θα δείτε ότι σας συμπεριφέρονται με στοργή, φροντίστε και εσείς να είστε καλοπροαίρετοι. Αφήστε το χρόνο να δείξει το αποτέλεσμα της αλλαγής μέσα στην οικογένεια. Ίσως κάποια άτομα να φύγουν από την κοινή στέγη ή εσείς θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το οικογενειακό περιβάλλον και με την έκλειψη αισθάνεστε ότι κάποια πράγματα σας έχουν απογοητεύσει, μην ξεχνάτε όμως ότι αγάπη υπάρχει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Επιτέλους μπορείτε φέτος να βρείτε διέξοδο στα οικονομικά σας. Στο δια ταύτα ο περίγυρος σας πιέζει, έχετε την τάση να φύγετε μακριά από συγγενείς που σας περιορίζουν. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά και θα περάσετε πολύ όμορφα. Ακόμα και την πρώτη εβδομάδα του χρόνου, θα κάνετε ενέργειες για στην εργασία σας έτσι ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η έκλειψη στις 6/1 σας δείχνει ότι καλώς είχατε διαιστανθεί ότι ο περίγυρος (οι συγγενείς, γείτονες κτλ.) προσπαθούν να σας επιβάλουν την γνώμη τους και μάλιστα με καταπιεστικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Κάντε τις σωστές επιλογές και μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Από την αρχή της εβδομάδας αισθάνεστε ότι τα έξοδα σας πιέζουν. Οι άνθρωποι της οικογένειά σας θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν και υλικά αλλά και ηθικά. Εσείς των τελευταίων ημερών κάνετε μια συνάντηση μυστική που χρειαζόταν για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις στον ερωτικό τομέα. Αρχίζει μια περίοδος με τον Άρη στο τομέα της δημιουργίας και του έρωτα, να μάχεστε για να κατακτήσετε ότι ποθείτε. Η έκλειψη σας δείχνει ότι υπάρχει μια «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά, είναι ευκαιρία να κάνετε πιο σωστό προγραμματισμό και να μην κάνετε έξοδα που δεν σας ωφελούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Όλη η χρονιά είναι μια χρονιά για «γερούς λύτες» και εσείς είστε από αυτούς. Είστε αναγκασμένοι να ζήσετε και να αναδειχθείτε σε βάθος χρόνου νικητές, που όμως πέρασαν δια πύρος και σιδήρου. Η πνευματικότητα θα βοηθήσει να δεχθείτε τις μεταμορφώσεις. Αυτή την εβδομάδα γίνεστε λίγο πιο σκληροί και αυταρχικοί. Τελικά καταφέρνετε λίγο αργότερα να γίνετε πιο ρομαντικοί και καλοδεχούμενοι από τον περίγυρό σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα κάνετε συζητήσεις με μέλη τις οικογένειας για μυστικά που μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να αποκαλυφθούν. Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιο σας και βρίσκετε ανάμεσα σε Κρόνο και Πλούτωνα, είναι στα πλαίσια της προσωπική σας μεταμόρφωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Το μότο της χρονιάς είναι η λέξη ένταξη, εύνοια από ομάδες προς κάθε κοινό σκοπό. Αυτή την εβδομάδα είστε λίγο απομονωμένοι στην αρχή και ο λόγος είναι ότι φοβίες και μια πιθανή εξασθένηση σας κρατούν μακριά από την δράση, κάτι που είναι παράξενο για εσάς. Θα επωφεληθείτε οικονομικά από άτομο κύρους από κει που δεν το περιμένετε. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου κάνουν μια ανατρεπτική συζήτηση που τους βάζει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Η έκλειψη σας αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο που σας προκαλεί εσωτερική αναστάτωση.
ΙΧΘΥΕΣ. Ήρθε η χρονιά να φτάσετε στην κορυφή και να δουλέψετε για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσει ένα διάστημα που θα αγωνιστείτε για τα κεκτημένα σας. Εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε μια ξαφνική όσο και ανατρεπτική συζήτηση ή μετακίνηση για να διευθετήσετε οικονομικά θέματα. Η έκλειψη σας δείχνει με ποιους πρέπει να συμπλεύσετε και με ποιους διαφωνείτε σε θέματα αρχής. Μετά από αυτό βέβαια, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια σκληρή αντιμετώπιση από την «ομάδα» που διαφωνήσατε. Όμως έχετε την δυνατότητα να μαλακώσετε τις αντιδράσεις με την ήπια συμπεριφορά σας.