Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Το ίδρυμα «Σχίζας» και ο Ιατρικός Σύλλογος βράβευσαν αριστούχους! (Βίντεο)

Τρίπολη: Το ίδρυμα «Σχίζας» και ο Ιατρικός Σύλλογος βράβευσαν αριστούχους! (Βίντεο)

Σε μια όμορφη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2018 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο του Δήμου Τρίπολης, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αναστάσιος Σχίζας» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, βράβευσαν τους φετινούς αριστούχους νεοεισαχθέντες φοιτητές. Μια τιμητική αναγνώριση μέσα από τα αριστεία που δόθηκαν αλλά παράλληλα και μ’ ένα συμβολικό ποσό ως αναγνώριση των κόπων, θυσιών και προσπαθειών τους να πετύχουν με εξαιρετικές επιδόσεις σε μια σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Φυσικά σ’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή στη συγκεκριμένη εκδήλωση για τους αριστούχους νεοεισαχθέντες φοιτητές, δεν έλειπαν και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φίλοι που γέμισαν τις θέσεις του θεάτρου, τιμώντας τους με την παρουσία τους.

Παράλληλα ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας τίμησε με τη σειρά του τους νεοεισαχθέντες φοιτητές της ιατρικής σχολής. Η εκδήλωση ξεκίνησε με αναφορά στο έργο και την προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αναστάσιος Σχίζας», στις δράσεις, αλλά και στις ευχαριστίες όσων βοηθούν και το στηρίζουν με διάφορους τρόπους. Η συνέχεια περιλάμβανε και το κυρίως μέρος της εκδήλωσης που ήταν οι βραβεύσεις των αριστούχων νεοεισαχθέντων φοιτητών.

Στη συνέχεια ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας βράβευσε τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στις Ιατρικές σχολές δίνοντας τους συμβολικά από ένα στηθοσκόπιο, κι αφού προηγήθηκε ο σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλειος Ψυχογιός.

Το τελευταίο μέρος της εκδήλωση περιλάμβανε μια σχετικά σύντομη μουσική εκδήλωση από τα αντίστοιχα τμήματα της Χορωδίας Τρίπολης, με την αρχή να πραγματοποιεί η παιδική χορωδία «Σπουργίτια» υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Καραφωτιά.

Πηγή: drt915.gr