Αρχική Ν. Κορινθίας Αλ. Πνευματικός: “Προτίμησαν τις χορωδίες και τα πανηγύρια από την ψήφιση του...

Αλ. Πνευματικός: “Προτίμησαν τις χορωδίες και τα πανηγύρια από την ψήφιση του προϋπολισμού του Δήμου” (Βίντεο)

Συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για το ΔΣ Κορινθίων την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, για να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του Δήμου.

Αν και πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα, δεν υπήρξε απαρτία και έτσι η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε και ο προϋπολογισμός δεν ψηφίστηκε ποτέ.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, έκανε λόγο για συνειδητή απουσία των Δημοτικών συμβούλων και μάλιστα αυτών που πριν από κάποιο καιρό έφυγαν από την παράταξη του Δημάρχου και που ίδιοι χύνοντας “κροκοδείλια δάκρυα” έκαναν λόγο για στήριξη της δημοτικής αρχής μέχρι το τέλος, αυτοί που υπόσχονται ότι θα σώσουν τον Δήμο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοί οι ίδιοι την Παρασκευή δεν παρευρέθησαν στην ψήφιση του προϋπολογισμού με απώτερο σκοπό να πλήξουν την δημοτική αρχή, όμως μάταια.

Μάλιστα χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Δημάρχου πως προτίμησαν να παραστούν σε εκδηλώσεις χορωδίας, την ώρα που είχε οριστεί η συνεδρίαση του ΔΣ Κορινθίων για την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου, κάτι το οποίο σίγουρα θα μετρήσει αρνητικά στην κρίση των Κορίνθιων πολιτών.

Τόνισε μάλιστα ότι η νέα συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί με το νέο έτος, στις 2 Ιανουαρίου.