Αρχική Eπικαιρότητα Πρωτοχρονιά στο σπίτι του για τον Δημήτρη Κουφοντίνα που παίρνει νέα εξαήμερη...

Πρωτοχρονιά στο σπίτι του για τον Δημήτρη Κουφοντίνα που παίρνει νέα εξαήμερη άδεια

Για ακόμα μια φορά θα βρεθεί εκτός φυλακής το ηγετικό στέλεχος της «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για τη δράση του στην τρομοκρατική οργάνωση καθώς την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου θα πάρει νέα άδεια από την ανοικτή αγροτική φυλακή του Βόλου.

Και αυτή τη φορά θα λείψει από τις αγροτικές φυλακές του Βόλου, όπου κρατείται από τον προηγούμενο Αύγουστο, 6 ημέρες λόγω των δύο ημερών που του δίδονται ως οδοιπορικά, Κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει Πρωτοχρονιά στο σπίτι του και θα επιστρέψει την επόμενη ημέρα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που λαμβάνει εξαήμερη άδεια και την έκτη συνολικά που το αρμόδιο συμβούλιο κάνει δεκτό το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για έξοδο από τη φυλακή. Σύμφωνα με το σκεπτικό προηγούμενων αποφάσεων, ο καταδικασθείς σε 11 φορές ισόβια πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να λάβει την άδεια, όπως άλλωστε συνέβη και τις προηγούμενες φορές, ενώ σε κάθε του αντίστοιχη έξοδο είναι συνεπής.