Αρχική Ν. Αργολίδος Γλέντι αλληλεγγύης στο Άργος για τους απλήρωτους εργαζόμενους της βιομηχανίας ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ

Γλέντι αλληλεγγύης στο Άργος για τους απλήρωτους εργαζόμενους της βιομηχανίας ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας, αυτό το διάστημα, μαζί με τους εργαζόμενους της βιομηχανίας Φραγκίστα, δίνει τη μάχη προκειμένου να βρουν δικαίωση τα αιτήματα τους.

Συνεχίζουμε μαχητικά διεκδικώντας:

• Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.
• Μέτρα στήριξης των όλων των εργαζομένων από την πολιτεία για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι την επαναλειτουργία του εργοστασίου.
• Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων ανεξαρτήτου εργασιακής σχέσης.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, πρώτα απ` όλους τους άνεργους και απλήρωτους να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο και συντονισμένα να ορθώσουν ενιαίο μέτωπο ενάντια στην εργοδοσία, στην κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που στηρίζουν την πολιτική της ΕΕ. Να παλέψουν για την ανακούφιση των εργατικών – λαϊκών οικογενειών με μέτρα ουσιαστικής προστασίας.

Αντίστοιχα, καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τα εργατικά σωματεία της περιοχής, τους αγροτικούς, γυναικείους και επαγγελματικούς συλλόγους, συνολικά το λαό της Αργολίδας να εκφράσουν την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους του εργοστασίου Φραγκίστα, που είναι κυριολεκτικά στον αέρα, απλήρωτοι από τον Σεπτέμβρη, πολλοί χωρίς κανένα εισόδημα και τους μικρομεσαίους αγρότες που δεν έχουν πληρωθεί για τη σοδειά και βρίσκονται σε απόγνωση!

Μπροστά στις γιορτές των Χριστουγέννων παίρνουμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε ένα γλέντι αλληλεγγύης την Κυριακή 30/12/2018, στην αίθουσα του Π.Α.ΜΕ και στον προαύλιο χώρο, στο Άργος (Σιμιτζοπούλου και Τημένους), στις 20:30.

Συνάδελφοι, προκειμένου να οργανωθεί αυτό το γλέντι μαζεύουμε τα απαραίτητα για τη διοργάνωσή του (κρέας, κρασί και ψωμί) και παράλληλα δείχνουμε με κάθε τρόπο την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της βιομηχανίας Φραγκίστα και στους συμμάχους μας, μικρομεσαίους αγρότες.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr