Αρχική Eπικαιρότητα Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη για 1.116 θέσεις στην Υγεία

Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη για 1.116 θέσεις στην Υγεία

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 11Κ/2018 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εκατό δεκαέξι (1.116) θέσεων τακτικού προσωπικού κλάδων και ειδικοτήτων κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Αναλυτικά, θα γίνουν 110 προσλήψεις για την κατηγορία Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, 459 προσλήψεις για την κατηγορία Τεχνολογική Εκπαίδευση, 381 προσλήψεις για την κατηγορία Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και 166 προσλήψεις για την κατηγορία Υποχρεωτική Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα προκήρυξη ήταν προγραμματισμένη να βγει στον αέρα από το νέο έτος, αλλά το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να τη στείλει νωρίτερα για δημοσίευση.

Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα προσληφθούν είναι: ΠΕ Διοικητικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΠΕ Χημικών, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΤΕ Λογιστικής, ΤΕ Μαιευτικής, ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Φυσικοθεραπευτών, ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου, ΔΕ Γραμματέων, ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου, ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού κ.ά.