Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Κατερίνα Καράμπελα

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Κατερίνα Καράμπελα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 24-30/12/18

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! Καλή εβδομάδα σε όλους. Ας ανανεώσουμε την αγάπη μας και ας την μοιραστούμε με τους γύρω μας. Δύο σημαντικές όψεις έχει αυτή η εβδομάδα των Χριστουγέννων, για αυτό θα σας δώσω συμβουλές που συνάδουν με αυτές τις όψεις των πλανητών. Μην οδηγείτε εάν έχετε καταναλώσει αλκοόλ και αν υποψιάζεστε ότι κάτι δεν αληθεύει μην το πιστέψετε και μην το διαδώσετε. Επίσης θα σας συμβούλευα να ζήσετε με πάθος την κάθε στιγμή!

ΚΡΙΟΣ. Η Σελήνη στον 5ος σας οίκο δείχνει ότι η διάθεσή σας είναι ότι πρέπει για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα γιατί έχετε κάνει focus στην διασκέδαση, αφήνοντας πίσω ότι σας ενοχλεί ή σας ταλαιπωρεί. Οι σκέψεις σας είναι σε μακρινά ταξίδια και αναμνήσεις, αφήνετε την φαντασία να σας οδηγήσει, τόσο έντονα που νομίζω ότι φεύγετε από την πραγματικότητα. Προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις, αποφύγετε να ασχοληθείτε και να μιλήσετε για νομικά θέματα ή για «φευγάτες» ιδέες, μέρες που είναι ! Στις 28/12 έχετε μια ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα (πιθανόν με ξένα κεφάλαια). Επίσης άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εσάς (ερωτικά θα έλεγα), σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ. Εσείς σαν Ταύροι πρέπει να πατάτε τα πόδια σας γερά στην γη. Θα περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας και γενικότερα με τους πολύ δικού σας ανθρώπους. Πρέπει να προσέξετε όμως αυτό το διάστημα τις μεγαλοστομίες που ακούτε από μεγάλη παρέα φίλων ή μια ομάδας, γιατί οι ιδέες τους μπορεί να μην είναι εφαρμόσιμες ή κάτι κρύβουν. Μην ανοίγετε συζητήσεις Χριστουγεννιάτικα που θα σας παρασύρουν να αναπαράγετε κουτσομπολιά. Επίσης βάλτε στόχους που να υλοποιούνται και μην παρασύρεστε από τις «σειρήνες». Θα αισθανθείτε την αγάπη γύρω σας και θα είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις που κάνατε. Ο σύντροφός ή οι άνθρωποί που βρίσκονται κοντά σας, αποδέχονται τα «οράματά» σας και θα δείξουν την συμπαράστασή τους. Αρκεί να μην φοβάστε να εκφράσετε και εσείς τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Οι παρέες και ο περίγυρο σας δεν θα σας αφήσουν να αισθανθείτε μόνοι, όλοι θα είναι στο πλευρό σας. Τα Χριστούγεννα αποφύγετε συζητήσεις για την καριέρα σας, με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, και μην παρασυρθείτε δίνοντας υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιήσετε ή το αντίθετο οι συνεργάτες να έχουν κάποια σχέδια που είναι μόνο στην «φαντασία» τους. Θέματα όμως που έχουν να κάνουν με οικονομικά και δε με κληρονομικά, ευνοούνται. Επίσης κάποια χρήματα από την δουλειά σας θα έρθουν σε μορφή μπόνους και ίσως να τα εισπράξετε σε «μαύρο χρήμα». Κάποιο πρόσωπο από την εργασία σας μπορεί να ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Στο πλάι σας τις γιορτές είναι οι αγαπημένοι σας άνθρωποι και ο ερωτικός σας σύντροφος, θα έχετε σχέσεις με πάθος και συντροφικότητα, χαρείτε τις στιγμές. Η διασκέδαση και η δημιουργία θα έχουν ένταση. Αν και έχετε μια μικρή αστάθεια στα οικονομικά και κάποιες στιγμές στην αρχή της εβδομάδος αυτό θα σας απασχολήσει, στην συνέχεια όμως θα χαρείτε πιο άνετα τις γιορτινές μέρες. Για τα Χριστούγεννα να προσέχετε λίγο τις μετακινήσεις σας, και να μην ακούτε ή να μην μεταδίδετε ιδέες που θα καταλάβετε αργότερα ότι ήταν «φούσκες».

ΛΕΩΝ. Η προσωπικότητά σας βρίσκετε στο επίκεντρο τις γιορτινές μέρες, όμως θα αισθανθείτε και μία αστάθεια συναισθηματική. Τα Χριστούγεννα μπορεί να απογοητευτείτε από κάποιες υποσχέσεις που δεν έγιναν πραγματικότητα ή κάνετε λανθασμένες κινήσεις σε συναισθηματικά θέματα. Μην βγάζετε ακόμα συμπεράσματα από συζητήσεις σε ότι αφορά την ερωτικής σας ζωή γιατί μπορεί να είναι λανθασμένα. Όμως όλο το διάστημα θα ευεργετηθείτε από δημιουργικά σχέδια. Στο τέλος της εβδομάδος θα έχετε μια έντονη καθημερινότητα που σας «μεταμορφώνει» όπως επίσης θα έχετε και εύνοια από το οικείο περιβάλλον σας. Οικονομικά οφέλη από πρόσωπα της οικογένειας ή από θέματα που αφορούν το σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να κάνετε καμία συμφωνία που να αφορά συνεργασίες ή συγκατοίκηση γιατί θα πάρετε λάθος ή ψευδείς διαβεβαιώσεις και μπορεί αργότερα να απογοητευτείτε. Αρκεστείτε σε χαλαρές συζητήσεις. Ενώ δύο μέρες αργότερα θα έχετε την εύνοια από φίλους, συγγενείς και παρέες, που από την συναναστροφή μαζί τους μπορεί να προκύψει μία έντονη ερωτική σχέση ή σε άλλη περίπτωση ένα δημιουργικό σχέδιο που θα ταράξει (θετικά) τα λιμνάζοντα ύδατα. Ζήστε τις στιγμές.

ΖΥΓΟΣ. Αγαπητοί Ζυγοί, αυτό που πρέπει να προσέξετε την μέρα των Χριστουγέννων είναι να μην παρασυρθείτε από λόγια και βγάλετε λάθος συμπεράσματα, όπως επίσης προσέχετε τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε το αλκοόλ. Κατά τα άλλα θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφα με την αμέριστη αγάπη των δικό σας ανθρώπων και της οικογένειας. Εύνοια οικονομική και στήριξη από το οικείο περιβάλλον που σας κάνει αισθάνεστε πιο δυνατοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Είστε μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και αυτό αντανακλάται και στο περιβάλλον σας. Δώστε βοήθεια σε αυτούς που την χρειάζονται και μην μένετε πίσω σε καταστάσεις που σας πλήγωσαν συναισθηματικά. Φαίνεται όμως ότι δώσατε πολλά σε μία σχέση και οικονομικά αλλά και ηθικά, προσοχή την μέρα των Χριστουγέννων σε σχέδια οικονομικά για ένα δημιουργικό εγχείρημα που θα σας πουν πολλά, αλλά δεν θα έχουν αντίκρισμα. Κρατήστε μικρό καλάθι σε μεγαλεπήβολα σχέδια. Ο κοινωνικός περίγυρος νοιάζεται για εσάς αν και πολλές φορές προσπαθεί να σας μεταμορφώσει ή εσείς προσπαθείτε να επιβληθείτε σε αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Έχετε την εύνοια του Δία, αναμφίβολα είστε στο επίκεντρο και η παρουσία σας γίνετε αισθητή. Όμως λέτε πολλά που δεν τα εννοείται και ίσως οι άλλοι άνθρωποι στην οικογένεια να μην σας καταλαβαίνουν. Άλλα και εσείς διαψεύδεστε από πληροφορίες που δεν ήταν αληθείς αλλά τις διαδίδετε. Αποφύγετε ουσιαστικές συζητήσεις με την οικογένεια, περάστε πιο ανάλαφρα την μέρα των Χριστουγέννων. Εύνοια στα οικονομικά σας θα έχετε από μια κρυφή ερωτική σχέση ή από κρυφά σχέδια που τώρα βλέπετε τα αποτελέσματα και αυτό σας δίνει θάρρος να προχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Η δύναμη που σας δίνει ο Πλούτωνας μέσα από εμπειρίες και καταστροφές ή από μεταλλάξεις που έχετε υποστεί σας έχουν κάνει κάποιους από εσάς και ειδικά εσάς των δύο πρώτων δεκαήμερων, πιο προσαρμοστικούς. Την ημέρα των Χριστουγέννων ίσως ακούσετε λόγια που θα σας πληγώσουν ή θα σας απογοητεύσουν, δυστυχώς θα ακουστούν κουτσομπολιά ή κακοήθειες από τον περίγυρο που δεν θα ευσταθούν. Προσοχή στα ψυχοσωματικά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Στην συνέχεια της εβδομάδας αντιλαμβάνεστε ότι ομάδες ανθρώπων σας ακολουθούν και έχετε την εύνοια αυτή την περίοδο να βρείτε οπαδούς στις ιδέες σας. Άτομα από ιδεολογικούς ή συλλογικούς χώρους, ενδιαφέρονται συναισθηματικά για εσάς και σας το δείχνουν επισφραγίζοντας την επιρροή που έχετε επάνω τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Αν και οι μέρες είναι γιορτινές, εσείς δεν θα σταματήσετε να ασχολείστε με τους στόχους σας αλλά και τα οικονομικά σας σχέδια. Αποφύγετε την μέρα των Χριστουγέννων να μιλήσετε για τα οικονομικά σας και για τα σχέδια που κάνετε για την συμμετοχή σε συλλογικούς χώρους. Μπορεί να περιμένατε κάποια ανταμοιβή που σας είχαν υποσχεθεί δια λόγου, που δεν θα γίνει, και θα αισθανθείτε προσωρινή απογοήτευση. Στην συνέχεια όμως θα έχετε ανταμοιβή και ηθική αλλά και οικονομική από το χώρο που δραστηριοποιήστε στην καριέρα σας. Κάτι θα κερδίσετε και κάποια υποχώρηση θα κάνετε συναισθηματικά ή οικονομικά για να κερδίσετε αυτό που ποθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ. Δυναμικοί και απροσδιόριστοι εσείς οι Ιχθύες κάνετε την διαφορά. Ενώ βρίσκεστε σε συζητήσεις για να φτάσετε στα πιο ψηλά κλιμάκια στην ιεραρχία, δεν δίνετε με σαφήνεια τις προθέσεις σας, όποτε πολλές συζητήσεις καταλήγουν σε φιάσκο (αυτό ανήμερα των Χριστουγέννων). Στην συνέχεια έχετε τη δύναμη (28/12) να εκμεταλλευτείτε την εύνοια από συνεργάτες, ομάδες και ιδεολογικούς χώρους που διακυβεύονται θετικά προς εσάς και κάντε την διαφορά προς όφελος σας. Άνθρωποι που ενστερνίζονται τις απόψεις και τις ιδέες σας, σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους και σας στηρίζουν συναισθηματικά ή οικονομικά. Για πολλούς είστε η πηγή έμπνευσης και αντίστοιχα αυτοί για εσάς.