Αρχική Ν. Αρκαδίας O πονοκέφαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους υποψήφιους βουλευτές της Αρκαδίας

O πονοκέφαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους υποψήφιους βουλευτές της Αρκαδίας

Στενεύουν τα περιθώρια των εκλογών για την κυβέρνηση Τσίπρα αφού τα γκάλοπ δίνουν ένα σαφές προβάδισμα στην Νέα Δημοκρατία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αποφύγει οποιαδήποτε βιαστική κίνηση της κυβέρνησης για πρόωρες εκλογές είναι σε συνεχείς συζητήσεις με φορείς και συνεργάτες του για τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.

Ενας νομός που προκαλεί πονοκέφαλο είναι ο Νομός Αρκαδίας που είναι δεδομένη η κάθοδος του Κώστα Βλάση ενώ σε ότι αφορά την κάθοδο της Εύης Τατούλη δημιουργούνται ερωτηματικά. Γιατί ναι μεν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάψει τα στέφανα με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, η κόρη του όμως βγάζει ένα προφίλ φιλικό και αγαπητό στους Αρκάδες που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να παραβλέψει. Μην ξεχνάμε πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι οι δύο έδρες στην Αρκαδία.

Η Εύη Τατούλη με την επίσκεψή της στην τελευταία ομιλία Μητσοτάκη πυροδότησε διάφορα αρνητικά σχόλια, δεν ήταν όμως λίγοι αυτοί που την επιβράβευσαν τονίζοντας την ανωτερότητά της, το ήθος της αλλά και τον σεβασμό της στο πρόσωπο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν θα αργήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να ανακοινώσει τα ονόματα και δεν θα αποτελέσει έκπληξη για πολλούς η επιλογή και της Εύης Τατούλη.