Αρχική Eπικαιρότητα Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου!!

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου!!

Το Open TV παρουσίασε αποκλειστικά πλάνα από τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου και οι εικόνες που καταγράφονται είναι σοκαριστικές.

Ενέδρα θανάτου στήθηκε στον διαιτητή Θανάση Τζήλο χθες το πρωί έξω από το σπίτι του στην Λάρισα. Όλα έγιναν όταν ο διαιτητής κατέβηκε το πρωί από το σπίτι του να πάει στο αρτοποιείο για να ψωνίσει. Οι άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του, τον τράβηξαν έξω και με απανωτά χτυπήματα τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και το γόνατό.

Ο διαιτητής που είναι σε κατάσταση σοκ στην πρώτη κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία μίλησε για τρεις μυώδεις άνδρες που του επιτέθηκαν. «Ο ένας με κρατούσε και δύο με χτυπούσαν». Ο δικηγόρος του Τζήλου Αλέξης Κούγιας στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η αιτία της επίθεσης αφορά το ποδόσφαιρο και όπως είπε την ίδια άποψη με αυτόν έχει και το θύμα. Μάλιστα τονίζεται ότι σκοπός των δραστών ήταν να του φέρουν τέτοια χτυπήματα που θα ήταν ικανά να του κόψουν την καριέρα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμμένος, χθες αφότου μετέβη στο νοσοκομείο όπου ήταν ο Θανάσης Τζήλος στην συνέχεια πήγε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για να ζητήσει προσωπικά να βρεθούν άμεσα οι δράστες και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ εξιτήριο πήρε σήμερα (20/12) στις 8:30 το πρωί ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος, που χθες ξυλοκοπήθηκε από τρεις κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σε δηλώσεις του ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Νάνος σημείωσε ότι ο ασθενής παρέμεινε για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής επείγουσας ιατρικής, έγινε συρραφή και περιποίηση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και τα κάτω άκρα, ενώ προγραμματίστηκε για αύριο να γίνει επανέλεγχος της κατάστασης.

Ο κ. Νάνος εξέφρασε τη συμπαράσταση το διαιτητή και δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν άλλα φαινόμενα βίας σε μία ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα.