Αρχική Ν. Αρκαδίας Σωματείο καταγγέλλει απολύσεις μέσα στις γιορτές στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Σωματείο καταγγέλλει απολύσεις μέσα στις γιορτές στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Τρίπολη 20/12/2018

ΕΠΕΙΓΟΝ!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Πετούν στο δρόμο μέσα στις γιορτές 4 εργαζόμενες από το νοσοκομείο της Τρίπολης, που έχουν ανάπηρο στην οικογένειά τους!!!!.
Οι συναδέλφισσες δούλευαν με τις «περίφημες» ατομικές συμβάσεις της Κυβέρνησης, τετραωρίτισες για 300 ευρώ! Ενώ υπήρχαν οι δυνατότητες, με βάση και το νόμο για ανανέωση των συμβάσεων, τουλάχιστον για ένα χρόνο, οι συναδέλφισσες παίρνουν την άγουσα και την απόλυση αφού δεν έχουν ενημερωθεί για κάτι άλλο από τη Διοίκηση παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις.

Επειδή δεν είναι πολυτέλεια και αναχρονισμός για τον εργαζόμενο να έχει σταθερή δουλειά, και το νοσοκομείο της Τρίπολης είναι ένα νοσοκομείο με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού απαιτούμε ν’ ανανεωθεί η σύμβαση και στις 4 εργαζόμενες στην προοπτική της πλήρους απασχόλησης και της μονιμοποίησής τους, γιατί είναι δικαίωμά τους και δικαίωμά μας οι εργαζόμενοι να δουλεύουμε με δικαιώματα και να μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας.

Ο «άγιος Βασίλης» της ανάπτυξής τους μπορεί να μοιράζει απολύσεις, ο «άγιος Βασίλης» των αγώνων των εργαζόμενων, να επιβάλλει ανανέωση συμβάσεων, το χαμόγελο στα σπίτια των εργαζομένων.

Την Παρασκευή 21/12/2018 θα προχωρήσουμε σε παράσταση στη διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για να διεκδικήσουμε να δοθεί λύση στο δίκαιο αίτημα των εργαζόμενων.

Το ΔΣ του Σωματείου

Πηγή: kalimera-arkadia.gr