Αρχική Ν. Κορινθίας Peloponnisosnews προς Ν.Σταυρέλη :Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς σε εσάς και τους συνεργάτες σας...

Peloponnisosnews προς Ν.Σταυρέλη :Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς σε εσάς και τους συνεργάτες σας ….!!!

Mε έκπληξη, μας έδειξαν την δημοσίευση του Νίκου Σταυρέλη σχετικά με την δημοσκόπηση που διεξήχθη στον Δήμο Κορινθίων από το peloponnisosnews. 

Κύριε Σταυρέλη παρότι είχαμε σκοπό αύριο να παρουσιάσουμε κάρτες της μέτρησης που είναι ήδη στα χέρια μας, σας δίνουμε δώρο την πρώτη. Είναι η ταυτότητα της δημοσκόποησης από την εταιρεία MARC.
Μαιμούδες είναι αυτοί που έχετε δίπλα σας και σας παραμυθιάζουν ότι είστε ο επόμενος Δήμαρχος, μαιμούδες είναι όσοι σας κολακεύουν για να κερδίσουν προφανώς κάτι από εσάς. Μαιμούδες είναι κάποιοι συνεργάτες σας που σας έσπρωξαν να κατεβείτε για Δήμαρχος με σκοπό την τσέπη τους. 
Μόνο μαιμούδες δεν είμαστε, έχουμε συνέπεια λόγων και έργων. Δεν  υμνούσαμε εμείς τον Πνευματικό και μετά Σταύρωσον Αυτόν !!!! 
Μην κοιτάτε λοιπόν πίσω και μην κατηγορείτε όσους δεν ανταποκρίνονται σε μπυρο-ορέξεις. Κάντε τον αγώνα σας και αύριο χαράζει μία άλλη μέρα που μπορεί να σας βρει λίγο πιο σκεπτόμενο !!!! 

 

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PELOPONNISOSNEWS