Αρχική Eπικαιρότητα Σε Αρειο Πάγο, ΕΛΑΣ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Τζήλου...

Σε Αρειο Πάγο, ΕΛΑΣ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Τζήλου – Μπορεί να μείνει μόνιμα παράλυτος δηλώνει ο Κούγιας!!

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης από την πρώτη στιγμή που έλαβε γνώση για τη μαφιόζικη επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, συγκέντρωσε τα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου και τα απέστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αλλά και στον αρχηγό της Αστυνομίας αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ώστε να ενημερωθούν για το γεγονός και να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Παράλληλα ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Περιμένουμε η Ελληνική Αστυνομία να ενεργήσει και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους φυσικούς αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο. Καμία ανοχή σε αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν νόμους μαφίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Σε δηλώσεις του στον Arena FM ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου και για το ποδόσφαιρο γενικά.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:

«Έχω αναλάβει την υπόθεση του Τζήλου. Είχα ένα δικαστήριο στη Λάρισα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ομάδας πως βρίσκεται στο Νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος ο κ. Τζήλος. Διέκοψα την δίκη και πήγα στην κλινική. Ήταν στο ακτινολογικό τμήμα, για να κάνει μια σοβαρή εξέταση. Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος.

Ο Τζήλος είναι καταπληκτικός επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός. Ήταν άτυχος και έπεσε στην παράγκα μια δεκαετία, δεν γινόταν διαιτητής Σούπερ Λιγκ. Είναι ευγενικός άνθρωπος, και ο ίδιος και εγώ πιστεύουμε πως λόγω του ποδοσφαίρου συνέβη αυτό που συνέβη.

Το ποδόσφαιρο είναι Νο1 παγκοσμίως, αλλά λόγω αδιαφορίας εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, που την στήριξαν παράγοντες που ανεβάζουν κυβερνήσεις, το ποδόσφαιρο αφέθηκε στην τύχη του. Σε συνδυασμό με διοικήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων, γίνανε πλούσιοι από το παράνομο στοίχημα όλοι».