Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μπουντρούκας από την Καλαμάτα για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου: “Επενδύσεις η πρώτη...

Μπουντρούκας από την Καλαμάτα για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου: “Επενδύσεις η πρώτη προτεραιότητα” (Βίντεο)

Την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Πελοποννήσου με προσέλκυση επενδύσεων έθεσε ως προτεραιότητα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας, εκτιμώντας παράλληλα ότι η οικονομική υστέρηση οφείλεται κυρίως στους πολιτικούς που ενώ υπόσχονται πολλά τελικώς πράττουν λίγα.

Στην αρχή της συνέντευξης που έδωσε χθες στην Καλαμάτα ο κ. Μπουντρούκας είπε ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και ότι ταυτίζει την πολιτική με την προσφορά. Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε η δυνατότητα ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Μπουντρούκας είπε ότι το πρόγραμμα της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” δεν είναι έτοιμο και ότι θα διαμορφωθεί μετά από εξαντλητικό διάλογο με τις παραγωγικές τάξεις σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου. Σημείωσε ότι όλες οι προτάσεις θα είναι κοστολογημένες και ιεραρχημένες.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου μιλώντας για το φυσικό αέριο άφησε αιχμές κατά της περιφερειακής αρχής, επειδή δεν έχει χρηματοδοτήσει τη δημιουργία του ενεργειακού δικτύου που θα μείωνε σημαντικά το κόστος παραγωγής των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στην προοπτική του αεροδρομίου Καλαμάτας τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να ματαιώνονται πτήσεις εξαιτίας του “νέφους” των πυρηνελαιουργείων. Απαντώντας σε ερώτηση για τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων είπε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα να απαντήσει για τις τεχνικές λύσεις του προβλήματος και ότι απλώς επισημαίνει την ανάγκη να λυθεί το πρόβλημα. Οταν ρωτήθηκε για τις μετεκλογικές συνεργασίες ανέφερε ότι αν επιτευχθούν θα γίνουν βάσει προγραμματικών συγκλήσεων.

“Αυτοδικαίως η Καλαμάτα θα βρεθεί στο κέντρο της πολιτικής μας, καθώς είναι η μεγαλύτερη πόλη της Περιφέρειας”, είπε ο κ. Μπουντρούκας απαντώντας σε σχετική ερώτηση και παράλληλα τόνισε την ανάγκη να αποκτήσουν οι Πελοποννήσιοι περιφερειακή συνείδηση.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Προηγούμενο άρθρο“Χαμόγελο του παιδιού” στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΕγκαίνια στα νέα ιδιόκτητα γραφεία για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Νεμέας