Αρχική Ν. Κορινθίας Κ.Παρτσινέβελος: “Ο Δήμος Κορινθίων είναι πάντα δίπλα στο σπουδαίο έργο της Μητρόπολης...

Κ.Παρτσινέβελος: “Ο Δήμος Κορινθίων είναι πάντα δίπλα στο σπουδαίο έργο της Μητρόπολης Κορίνθου” (Βίντεο)

Εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων ο Δήμος Κορινθίων, μέσω των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) και ΕΠΕΒΥΣ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής), ενίσχυσε την σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ι. Μητρόπολή μας, με την παροχή 1700Kg νωπού κρέατος, για την άμεση κάλυψη των 1.200 τροφίμων της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», των τροφίμων του «ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» του Ι. Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, αλλά και των υπολοίπων Ιδρυμάτων της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, παραλαμβάνοντας από τον Αντιδήμαρχο Κορινθίων κ. Παρτσινέβελο Κωνσταντίνο τα τρόφιμα, μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου για «Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα» και ευχαρίστησε τον Δήμο Κορινθίων για την άξια μίμησης προσφορά του.

Ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων Κώστας Παρτσινέβελος τόνισε μάλιστα με την σειρά του ότι ο Δήμος Κορινθίων είναι πάντα δίπλα στο σπουδαίο έργο της Μητρόπολης Κορίνθου.

Προηγούμενο άρθροΣε Αρειο Πάγο, ΕΛΑΣ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Τζήλου – Μπορεί να μείνει μόνιμα παράλυτος δηλώνει ο Κούγιας!!
Επόμενο άρθροΠλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον Δήμο Κορινθίων (Βίντεο)